Orașul ARDUD la RomExpo 2023- Târgul de Turism al României

• publicat la: 23 februarie 2023
Orașul ARDUD la RomExpo 2023- Târgul de Turism al României

Ediția de primăvară 2023 a celui mai mare târg de turism organizat în România se desfășoară în perioada 23-26 februarie în București, la Centrul Expozițional ROMEXPO și reunește propuneri și oferte avantajoase pentru pasionații de turism din România și nu numai.

Vizitatorii pot descoperi câteva dintre cele mai frumoase zone ale României și găsesc pachete turistice pregătite pentru o vacanță de neuitat.

Printre  expozanții ediției de primăvară se numără și CETATEA ARDUD, prezentată de Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, care se ocupa de managementul obiectivul, și susținută de Primăria Orașului Ardud. Oferta turistică a urbei noastre cuprinde nu doar zona cetății, aflată în prezent în dezvoltare prin proiecte de investiții, dar și destinații locale inedite din domeniul HORECA, crame, obiective tradiționale și propuneri de trasee ecoturistice, toate cuprinse în primul GHID TURISTIC complet al zonei ARDUD, proaspăt scos de sub tipar și disponibil în patru limbi de circulație internațională.

Crearea de atracții prin istorie și legendă, prin revitalizarea tradițiilor, promovarea gastronomiei multietnice locale și a vinurilor zonei Ardud, protejarea cadrului natural precum și susținerea inițiativelor comunității locale sunt obiectivele primei participări a orașului Ardud la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI.

Din 23 până în 26 februarie, dacă ne vizitați la ROMEXPO, aflați povestea cetății ardudene, tainele ce învăluie destinația, descoperiți tunelurile misterioase de sub cetate, dar și alte obiective ale zonei Codru, potecile pe care  puteți cutreiera prin natura, unde e bine să înnoptați și să vă ospătați!

comunicat

Lasati un comentariu