Poliția informează

• publicat la: 15 februarie 2023
Poliția informează

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 14 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 36 000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce față de 5 conducători auto, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Acțiune pentru respectarea normelor de conviețuire socială

Ieri, 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de 12 000 de lei.

 

Ordin de protecție pus în executare de către polițiștii sătmăreni

 La data de 14 februarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare-Compartiment Proximitate, au pus în executare sentința civilă emisă de  Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 33 de ani, din Satu Mare, prin care s-a dispus un ordin de protecție.

Astfel, pentru o perioadă de 3 luni, bărbatul are obligația să păstreze o distanță de 50 m față de soția acestuia și de domiciliul ei.

 

 

 

 

Lasati un comentariu