Pompierii careieni au intervenit în Parcul Dendrologic

• publicat la: 10 februarie 2023
Pompierii careieni au intervenit în Parcul Dendrologic

Incident inedit în Parcul Dendrologic Carei. Un băiat de 11 ani a rămas blocat în leagăn dar a dat dovadă de prezență de spirit sunând la 112.

„Vor râde de mine ceilalți copii”, a gândit puștiul de 11 ani, aflat în parc cu prietenii lui. Au hotărât să se dea în leagăne, iar lui i-a revenit doar cel pentru bebeluși. Era singurul rămas liber și, cum nu voia sa fie mai prejos, a rămas acolo, înțepenit.

Când a realizat că nu mai poate ieși, a sunat la 112.
„- Suntem aici să te ajutăm, stai liniștit.”
„- Nu aș vrea să vadă toți! Vor râde de mine ceilalți copii…”
„- Am înțeles. Atunci, uite cum vom face: vom ține o pătură deasupra și nimeni nu va observa intervenția noastră. După aceea, vei merge cu noi la autospecială să dăm o tură în jurul parcului. Nu vor bănui nimic. Le vei spune că suntem prieteni!”
Zis și făcut! După ce a fost extras în siguranță și examinat de către echipajului medical, care a constatat că nu este necesar transportul la unitatea medicală, s-a plimbat în jurul parcului cu noii săi prieteni.
„- Noi vom pleca acum, te rugăm să ai mai multă grijă pe viitor.”
„- Mulțumesc, voi avea, dar pot să vă rog și eu ceva? Ori de câte ori mai aveți intervenții, să vă bazați și pe mine! Dacă mă chemați, voi veni la fel de repede și voi avea la fel de multă grijă, așa cum ați avut și voi astăzi de mine!”
Bineînțeles că numele lui va rămâne secretul nostru!

Pompierii sătmăreni își țin întotdeauna promisiunea! Felicitări, puștiule, pentru prezența de spirit și îți mulțumim pentru încredere!

Lasati un comentariu