Afaceri personale în timpul programului de la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR

• publicat la: 25 aprilie 2023
Afaceri personale în timpul programului de la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR

În timp ce pagina oficială a organizației guvernamentale Primăria Carei este lăsată de izbeliște din data de 19 aprilie 2023, finul primarului angajat ca  și consilier personal al acestuia postează de zor pe blogul său comercial. Nu e o scăpare ci este  o activitate zilnică aprobată de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei din Republica de la Carei. A doua sa specializare, după smulsul buruienilor de pe domeniul public, sunt accidentele și comunicatele  poliției, chiar interviuri, evident, în timpul programului de  la primărie.

 

Instituția prefectului și guvernul Ciucă nu mai au niciun control asupra primăriilor așa că banii publici se dau și consilierilor primarilor care în timpul programului se ocupă de afacerile  lor personale. Luând exemplu de la finul său analfabet funcțional, primarul evazionist Kovacs a trecut la comunicate instigatoare împotriva unor cetățeni români și a unor careieni români. Tot cu acceptul tacit al Instituției Prefectului.

Aceasta e activitatea de pe pagina oficială a Primăriei Carei. Niciun comunicat oficial despre sancțiunile aplicate pentru amplasarea ilegală a grupului statuar, comentarii blocate pe pagina oficială a Primăriei Carei. Dictatură în toată regula în Republica de la Carei sub conducere exclusiv UDMR.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu