Circ. Primarul din Carei invită lumea să participe la dezvelirea statuii Kolcsey iar consilierul său critică românii care vor veni

• publicat la: 11 aprilie 2023
Circ. Primarul din Carei invită lumea să participe la dezvelirea statuii Kolcsey iar consilierul său critică românii care vor veni

Circ pe bani publici la cabinetul primarului din Carei. În timp ce primarul invită lumea să participe la dezvelirea statuii Kolcsey, mâine 12 aprilie 2023, consilierul său personal, analfabetul funcțional Szasz, incită împotriva românilor cu sentimente  patriotice care doresc să vină la Carei.

Cine să mai înțeleagă ce se petrece la cabinetul primarului evazionist Kovacs, președinte UDMR Carei?

Între timp au apărut diversiuni legate de ora de începere a manifestărilor. Ora 13,00 sau ora 17,00 pentru manifestarea de dezvelire a statuii politicianului maghiar la Carei? Se teme Kovacs și Kelemen Hunor și președinta Ungariei de prezența românilor? Suntem la Carei, oraș din România.

Din ce în ce mai multe persoane solicită redacției Buletin de Carei detalii despre ora de începere a adunării convocate pentru dezvelirea statuii unui politician maghiar și la care va participa președinta Ungariei. La cabinetul primarului evazionist din Carei, președinte al UDMR, atmosfera e încinsă. Declarațiile primarului se bat cap în cap cu ale consilierului său personal.

,,Îndemn toți careienii, indiferent de naționalitate, să vină să participe la acest eveniment, o adevărată sărbătoare a comunității noastre,, specifică primarul pe pagina Primăriei Carei în timp ce consilierul său analfabet funcțional scrie:

sau

De remarcat că Szasz nu e capabil să scrie corect numele românești ci doar pe cele maghiare.

Analfabetul funcțional Szasz confirmă și de această dată care e nivelul competențelor sale și se dă de ceasul morții ca să își convingă cititorii că românii din jurul lui Mihai Târnoveanu au primit invitație specială pentru participare în condițiile  în care anunțul de participare a fost făcut public și s-a adresat tuturor celor care au sentimente patriotice românești.

Până și șeful său, primarul evazionist Kovacs a lăsat garda jos și a lansat o invitație de participare pentru toată lumea. Deci dacă participă românii de la AUR sau S O S România e doar pentru că au citit invitația primarului evazionist Kovacs.

Rămâne ora 17,00 ca oră de începere sau venim mai devreme…ca să prindem ceva raze de soare?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu