Ciucă Nicolae laudă UDMR ai cărui reprezentanți au organizat la Carei dezvelirea unei statui fără documente legale

• publicat la: 29 aprilie 2023
Ciucă Nicolae laudă UDMR ai cărui reprezentanți au organizat la Carei dezvelirea unei statui fără documente legale

Premierul Ciucă nu pierde nicio ocazie  pentru a demonstra că știe să fie slugarnic până la a fi umil când vine vorba de interese de grup, de a-și păstra scaunul, sacrificând fără nicio reținere românii.

Premierul Ciucă nu a luat nicio măsură împotriva celor care permit discriminarea urmașilor românilor persecutați etnic în 1940, împotriva conducerii exclusiv UDMR a municipiului Carei care au organizat o manifestare total ilegală la data de 12 aprilie 2023, împotriva primarului UDMR din Satu Mare care nu permite amplasarea unui monument care menționează că Eroul Națiunii pr.Vasile Lucaciu a fost ținut ani buni în închisorile ungurești  sau împotriva interzicerii tot de consilieri UDMR a ridicării în Carei a unui catarg cu drapel românesc pe domeniul public. Acest Ciucă Nicolae, pentru că premierul României nu poate fi numit, mângâie  pe cap ONG-ul UDMR la Timișoara, unde are loc un congres, și unde vorbește despre valorile europene nu de cele românești, despre mișcări extremiste care de fapt apar ca urmare a politicii sale aplicate la nivel național.

România nu are  nicio șansă de a se menține ca stat național cu un astfel de premier. Un premier care nu își apără toți cetățenii, în special pe românii care au avut de suferit persecuții etnice, nu mai are niciun fel de credibilitate. E ca într-o familie unde tatăl ar acorda mai multă atenție precum și avantaje financiare sporite copiilor altor familii și nu alor lui.

Cum se face că Ciucă Nicolae  nu a specificat că în nicio țară din Europa nu se află la guvernare un ONG?

Nu au fost mai prejos nici liderii altor partide românești prezenți în sala de congres a UDMR. Toți au mers să asigure ONG-ul ce reprezintă 5% din populația României că le vor fi parteneri fideli.

Individul care mai vrea un mandat ca  președinte al UDMR  este și vicepremierul din Guvernul Ciucă dar la Carei, pe data de 12 aprilie 2023, s-a adresat cetățenilor aflați pe domeniul public în limba maghiară prima dată și apoi a spus câteva cuvinte și în limba română. Acesta a fost cel periat pe spate de către toți lderii partidelor românești aflați în sala de congres. Nu s-a găsit acolo niciun român demn care să pună întrebări legate de participarea din 12 aprilie 2023 a lui Kelemen Hunor la dezvelirea unui grup statuar fără avize legale.

Nimeni dintre cei aflați la Timișoara în zilele de 28 și 29 aprilie 2023 nu reprezintă poporul român ci doar interesele de grup și personale.

Poporul român nu recunoaște un premier aservit altor interese decât cele naționale și nici partide total indiferente  la nevoile românilor.

Și nu avem cum să nu remarcăm că premierul Ciucă nu știe că UDMR nu este partid ci doar un ONG.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu