Viceprimarul ,,pun la vot,, a condus din nou ședința CL Carei. Ultimul proiect de hotărâre nu s-a supus la vot

• publicat la: 27 aprilie 2023
Viceprimarul ,,pun la vot,, a condus din nou ședința CL Carei. Ultimul proiect de hotărâre nu s-a supus la vot

Astăzi, 27 aprilie 1919, a avut loc ședința extraordinară a CL Carei. În această lună a fost singura ședință a CL Carei.  Nu s-a supus la vot Procesul Verbal al ședinței anterioare, din data de 31 martie 2023.

De la grupul PSD a lipsit  președintele Binder Eugen, de la grupul PNL a lipsit Dan Bontea  iar de la UDMR a lipsit Haller Erika.

O nouă ședință în care consilierii au fost muți ca peștele, ridicând doar mâna la solicitarea președintelui de ședință Keizer Ludovic. Viceprimarul Keizer ne-a delectat din nou cu exprimările sale  deja consacrate…,,pot să pun la vot,,…,,pun la vot,, sau folosirea termenului de idee în loc de propunere.  După 15 ani de viceprimariat e o evoluție  în exprimarea sa….

S-a hotărât la începutul ședinței ca primul punct de pe  Ordinea de Zi să fie lăsat la final pentru ca să poată vota la această ședință si consilierul demisionar Timoc Titel de  la PNL. Proiectul lăsat la final de ședință, prin care se constată încetarea mandatului consilierului Timoc Titel nu a mai fost votat.

Ordinea de Zi a ședinței a fost suplimentată cu un proiect privind participarea Primăriei Carei ca și co organizator la etapa a II-a a campionatului de Rally Sprint. Data anunțată inițial a fost anulată și se va comunica ulterior data la care va avea loc această activitate.

Proiectele de hotărâre de pe Ordinea de Zi au fost citite punct cu punct de către viceprimarul Keizer, s-au consultat comisiile și apoi s-au ,,pus la vot,,. Voturile au fost mereu în unanimitate, nici din greșeală nu a intervenit vreun ales local pentru o dezbatere.

Proiectul favorit al primarului evazionist, cel prin care se alocă din nou bani de la careieni pentru angajare de avocat, același de fiecare dată, a fost votat de toți consilierii prezenți. E vorba de proiectul prin care primarul solicită alocarea de bani pentru angajarea unui avocat care să conteste ilegalitatea comisă de primarul organizator al manifestării din data de 12 aprilie 2023 când s-a dezvelit un grup statuar fără a avea avizele legale.

Primarul evazionist din Carei calcă în picioare avizul emis de Ministerul Culturii din România

Ședința din data de 27 aprilie 2023 a avut loc în Sala Festivă a  Primăriei Carei, aranjată astfel ca primarul să fie cu fața la pictura cu Petoffi și iubita lui. În sala de ședințe de Consiliu Local a Primăriei Carei a fost amenajat cu o săptămână în urmă biroul de Contabilitate, numărul foarte mare de angajați necesitând un spațiu pe măsură.

Daniela Ciută

 

 

 

 

Lasati un comentariu