Buletin de Carei are cititori fideli din județul Harghita

• publicat la: 13 mai 2023
Buletin de Carei are cititori fideli din județul Harghita

Buletin de Carei este din ce în ce  mai citit  în toată țara. Informațiile reale și bine documentate oferite despre evenimente, manifestări cultural-sportive  sau despre administrația  locală din orașul fără niciun român în conducere au suscitat interesul cititorilor. Mulțumim pentru cele 16.780 de aprecieri.

Unul dintre cei mai fideli cititori este Arus Zsolt din Gheorghieni, județul Harghita. Acesta citește nu doar materialele postate dar nu ratează nici măcar un comentariu al românilor. Zilele trecute ne-a trimis chiar un dosar întreg cu comentarii ale românilor.

Nu poate decât să ne bucure interesul acordat Buletin de Carei mai ales că cenzura nu ne permite ca să ne promovăm postările așa cum i se permite lui.

Cu această ocazie află și cei de la București ce se petrece în teritoriu, având în vedere că fidelul cititor informează constant echipa de la CNCD.

Oferim domnului Arus Zsolt ajutor la traducere dacă nu reușește să înțeleagă corect sensul unor exprimări mai subtile, traducerea  oferită de Google Translate nefiind mereu cea fidelă.

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu