Vicepremierul Ungariei revine în România pentru o lansare de carte

• publicat la: 18 mai 2023
Vicepremierul Ungariei revine în România pentru o lansare de carte

SepsiBook – Târgul de Carte şi Festivalul de Literatură Contemporană revine la Sfântu-Gheorghe. Având mulți cititori fideli din județele Covasna  și Harghita am considerat de bun simț să anunțăm un eveniment ce va avea loc în zonă.

Între 25 și 28 mai 2023, cititorii de toate vârstele şi gusturile vor trăi experiențe inedite la târgul de carte de la Sfântu-Gheorghe.  Arena Sepsi urmează să găzduiască cea mai interesantă întâlnire a primăverii şi a anului: marea „confruntare” dintre cărți și fanii lor. În „arenă” vor fi prezente 30 de edituri, vor avea loc întâlniri cu unii dintre cei mai inspirați autori, vor fi organizate programe literar-muzicale, expoziţii cu ilustraţii de carte şi ateliere profesionale.

Printre participanți se numără și vicepremierul Ungariei care va asista la  o lansare de carte inclusă în program după alte reguli de curgere a timpului. Adică toate activitățile apar în ordine cronologică, doar cea la care participă vicepremierul Ungariei e  lăsată la urmă ca apariție în program.

Varianta în limba maghiară am postat-o pentru ca cititorul nostru fidel, Arus Zsolt, să o înțeleagă mai bine și să nu mai avem vorbe prin instanță….

Buletin de Carei

Lasati un comentariu