Doar românii sunt linșați mediatic când vin la Carei din alte localități

• publicat la: 28 mai 2023
Doar românii sunt linșați mediatic când vin la Carei din alte localități

Sas Lorand ne anunță că zeci de careieni au participat la adunarea de la Șumuleu Ciuc unde a fost prezentă și președinta Ungariei, cea care la Carei nu a salutat și românii ci s-a adresat doar maghiarilor. Chestie de educație.

Adică careienii maghiari se pot deplasa prin țară fără a fi linșați mediatic dar românii, nu. Tupeu grotesc, de vătafi fără moșie.

Ia să vă puneți pofta în cui și să dați indicații la familiile voastre, mai ales cei care scriu pe bani publici.

Analfabetul funcțional angajat la cabinetul primarului evazionist și plătit din banii careienilor se dădea de ceasul morții pentru că la Carei au sosit români din alte  localități la dezvelirea unei statui și a unei coloane care nu aveau avizele legale. De parcă românii nu se pot vizita unii pe alții în țara lor. Linșajul mediatic a fost la cote înalte de parcă nu mai puteau nici dormi de grija românilor care vin și pleacă din Carei. Dacă e să ne  luăm după declarațiile sale în procesul lui Mircea Govor, fostul său șef, omul scrie la comandă. Altceva nu știe să facă.

În concluzie, românii au dreptul de a se deplasa oriunde poftesc și oricând poftesc în țara lor.

Nu doar atât, românii au dreptul să reacționeze chiar  și cu fluierături atunci când într-un oraș din România se pune  muzică ambientală exclusiv maghiară pe domeniul public, înaintea unei manifestări oficiale, atunci când președintele unei țări străine vine la Carei și salută doar maghiarii, ignorând românii sau atunci când vicepremierul României calcă în picioare limba oficială.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu