Pataki Csaba vrea Centrul Alexandru din Carei în domeniul public al județului dar nu e în stare să întrețină clădirea monument istoric tot din Carei

• publicat la: 29 mai 2023
Pataki Csaba vrea Centrul Alexandru din Carei în domeniul public al județului dar nu e în stare să întrețină clădirea monument istoric tot din Carei

Acum ceva ani, primarul evazionist Kovacs a pus ochii pe fostul Cămin de bătrâni, acum Centrul de îngrijire pentru persoane adulte cu dizabilități, Alexandru. Vroia el să îl preia cu orice preț, mânat de  nu se știe ce presimțiri. Doar că Centrul Alexandru era în subordinea Consiliului Județean Satu Mare – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Satu Mare.

Marți, 30 mai 2023, este anunțată ședință la Consiliul Județean unde pe Ordinea de Zi figurează la punctul 4 un proiect de hotărâre inițiat de președintele CJ, Pataki Csaba, tot de la UDMR ca și Kovacs datornicul de primar careian, prin care solicită nici mai mult nici mai puțin  decât preluarea în domeniul public al județului a clădirilor și terenului aferent Centrului Alexandru din Carei.

Domeniu public al județului Satu Mare are în administrare și clădirea din Carei monument istoric pe care nu este în stare să o întrețină și să o reabiliteze și vrea să mai ia  în administrare o clădire în stare jalnică.

Așa arată acum clădirea Consiliului Județean din Carei de pe strada Iuliu Maniu, lăsată de izbeliște pentru te miri ce afaceri imobiliare.

Ceva benefic pentru întreaga comunitate nu v-ați gândit să faceți dragi reprezentanți ai UDMR aflați la ,,governare,,? Doar pentru grupurile voastre de interes lucrați pe banii statului român?

De ce  nu dați acces la bazele sportive din oraș și pentru fotbalistele de la Daliana Carei antrenate de Nicușor Jurj?

Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR a concesionat ștrandul termal pentru o mie de euro anual și funcționează puține  luni pe an după ce s-au mai și pricopsit  cu niscaiva terenuri din jur.

Afacerea ștrand termal Carei între interese de grup și interesul pentru comunitatea locală

De ce Consiliul Județean nu a alocat fonduri pentru reabilitare CIAS Alexandru prin Direcția de asistență socială? De ce trebuie să plătească chirie cei care sunt cazați acolo ca și persoane cu dizabilități și handicap?

Buletin de Carei

UDMR Satu Mare aduce la Centrul Alexandru Carei din donațiile Guvernului Ungariei

 

Lasati un comentariu