PATAKI CSABA, nu mai discrimina și nu lăsa să se ruineze clădirea monument istoric din Carei!

• publicat la: 12 ianuarie 2024
PATAKI CSABA, nu mai discrimina și nu lăsa să se ruineze clădirea monument istoric din Carei!

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare nu se dezminte și ignoră cu nerușinare clădirea monument istoric din Carei din proprietatea instituției pe care o conduce discriminatoriu.

Afaceri imobiliare sau incompetență? Ruinarea voită a unei clădiri din Carei

Se împăunează în schimb cu atragerea de fonduri pentru reabilitarea de clădiri neutilizate din alte localități din județ, probabil cu primari mai apropiați de sufletul său.

Primarul din Hodod  este Francisc Balog și apare pe site-ul oficial al Primăriei Hodod din ROMÂNIA  cu steagul Ungariei în biroul său!

E legal domnule Prefect al județului Satu Mare?

Pataki Csaba nu este la prima acțiune de desconsiderare a valorilor din muncipiul Carei. Aflat la Gala sportului careian în anul 2020 acesta a ignorat TOTAL performanța recunoscută de către Federația Națională de Atletism și anume Cupa 25 Octombrie,, – cea mai longevivă competiție de atletism din România, cu 49 de ediții consecutive la activ la acea dată. Nu a binevoit să participe nici la dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu în 14 octombrie 2017 deși era în Carei la ora respectivă.

Pataki Csaba vine cu temele nefăcute la Gala sportului careian

Clădirea monument istoric din Carei, aflată în proprietatea CJ Satu Mare este lăsată voit să se ruineze la fel cum procedează primarul udemerist Kovacs cu clădirea Căminului Cultural Ianculești.

RUȘINE udemeriștilor PATAKI CSABA și KOVACS EUGEN!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu