Lansare de carte Diana Cujba la Carei

• publicat la: 2 iulie 2021
Lansare de carte Diana Cujba la Carei

Joi, 1 iulie 2021, de la ora 17.00, în sala de simpozioane a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc o dublă lansare de carte, semnată Diana Cujba.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul doamna profesoară Mihaela Bota, doamna Doina Maceșan, doamna Rodica Teaha, antreprenor în industria de wellness, estetician și nutriționist și bineînțeles, autoarea, doamna Diana Cujba.

Invitatele au prezentat, în mod simbolic din perspectivă proprie, cele două volume, dar și relația cu autoarea și amintirile frumoase care le leagă de aceasta.

Doamna Diana Cujba a mulțumit tuturor pentru prezența la această întâlnire emoționantă cu orașul ei de suflet și cu prietenii dragi din Carei și a subliniat modul în care a ajuns să scrie, experiențele de viață plăcute sau mai puțin plăcute care i-au marcat viața și care se regăsesc în volumele lansate.

În cadrul evenimentului, au fost lansate volumele „Nuvele” și „Microbuzul cu opt locuri”. Primul este în parte reflexia propriilor experiențe de viață, al doilea, un mix între ficțiune și realitate.

La eveniment au fost prezenți prieteni, foști colegi și cunoștințe vechi, dar și pasionați de lectură. După prezentarea volumelor, într-o atmosferă relaxantă, autoarea a depănat amintiri cu publicul și a acordat cu drag dedicații pentru doritori.

Lasati un comentariu