Duhul lui Avram Iancu l-a ajuns pe primarul din Turda. Primăria are conturile blocate

• publicat la: 16 iunie 2023
Duhul lui Avram Iancu l-a ajuns pe primarul din Turda. Primăria are conturile blocate

După marea gaură din bugetul Turzii unde sute de mii de lei sunt plătiți lunar avocaților angajați, a urmat și sechestrul, instituit, asupra acțiunilor municipiului de la Salina Turda.

Primarul din Turda s-a remarcat și prin mutarea abuzivă a statuii lui Avram Iancu din centrul istoric al orașului, mutarea nefiind aprobată de către Consiliul Local. Traseist politic, primarul Matei a beneficiat de susținere politică în practicarea abuzurilor și conducerii defectuoase a administrației locale.

Dacă pentru mutarea abuzivă a statuii lui Avram Iancu nu s-a mobilizat niciun partid politic, acum scot capul rând pe rând. USR și PMP cer demisia primarului Matei în urma blocării conturilor comerciale ale municipiului Turda, la toate băncile din România.

Primarul Matei este de trei ori incompetent. A emis acte care s-au dovedit ilegale. Nu a fost în stare să susțină în fața judecătorilor temeinicia deciziilor Primăriei și a pierdut procesele. Și a ascuns turdenilor că urmează să fie blocate conturile orașului. Oamenii care-și primesc salariile de la Primărie vor rămâne fără acestea, și niciun serviciu public nu va mai putea fi realizat”, a spus Criprian Rigman, președintele USR Turda.

Și din partea celor de la Partidul Mișcarea Populară declarațiile sunt similare: „Matei, dă-ți demisia! Dacă nu, te vor demite turdenii! Domnule primar, este regretabil că ați adus Turda în situația în care e acum, să ajungem rușinea României, cu conturile blocate”, a precizat Adrian Nap, liderul PMP Turda.

Un primar prins cu mâța-n sac! Proiectul oferit consilierilor spre vot nu prevedea mutarea statuii lui Avram Iancu

Cancel Culture în România! Statuia lui Avram Iancu din Turda înlăturată abuziv

Lasati un comentariu