Campanie de tăieri de copaci la Carei și de protejare a GUNOAIELOR din Parcul Dendrologic

• publicat la: 14 septembrie 2023
Campanie de tăieri de copaci la Carei și de protejare a GUNOAIELOR din Parcul Dendrologic

În Republica de la Carei se aplică alte legi decât cele din România. Cu acordul tacit al reprezentanților guvernului în teritoriu, instituțiile din județ păstorite de udemeriști fac legea. Niciun parlamentar și niciun politician sau consilier local nu are curajul să ia atitudine.

În loc să facă curat în Parcul Dendrologic din jurul Castelului Karolyi, primarul a demarat o nouă acțiune de tăieri de copaci. Se apropie iarna și votanții au nevoie de lemne de foc.

Gunoaiele sunt protejate de către administrația udemeristă din Carei cu acordul instituțiilor de mediu dar se eliberează avize pentru tăieri de copaci. Printre cei cu probleme se mai strecoară și câte  unul valoros, cu preț pe măsură pe piața neagră.

Evazionistul Kovacs, specializat în falimentări de societăți de producție, se justifică cu avizele obținute de la colegii de la APM.

Cu alte cuvinte, APM Satu Mare nu reacționează în cazul maldărelor de gunoi ce tronează de peste 1 an de zile în ,,grădina,, castelului Karolyi, arie protejată, ci doar la indicațiile  primarului evazionist din partea UDMR. De tuia uscați din jurul Monumentului Ostașului Român nu se îngrijorează primarul evazionist cu poprire pe venit. Doar de mașinile careienilor ,,are grijă,, nu și de cetățenii care circulă în zona respectivă.

Buletin de Carei

Corul bocitoarelor din CL Carei de la îngroparea tăierilor neavizate de arbori

 

Lasati un comentariu