Continuă atacul sistematic împotriva IDENTITĂȚII NAȚIONALE în România!

• publicat la: 13 septembrie 2023
Continuă atacul sistematic împotriva IDENTITĂȚII NAȚIONALE în România!

„Accidentele” cu statuia lui Ladislau la Oradea, cu dărâmarea și îndepărtarea statuii lui Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea, cu îndepărtarea statuii lui Avram Iancu de la Turda și cu nenumărate astfel de mizerii antiromânești pe tot cuprinsul României nu sunt niște manifestări izolate! Este un atac premeditat, sistematic împotriva reperelor IDENTITARE ROMÂNEȘTI!

În aceste poze avem încă două acte de vandalism împotriva istoriei poporului român: în prima poză este bustul savantului român Emil Racoviță exilat în pivnița liceului Emil Racoviță din Cluj-Napoca, iar în celelalte poze avem bustul lui Decebal din localitatea Rebrișoara, Bistrița-Năsăud, vandalizat și aruncat de pe soclul său.

                                                                 Bustul lui Emil Racoviță exilat în pivnița liceului din Cluj-Napoca

                                                             Bustul lui Decebal vandalizat la Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud

Statul român a devenit un stat jalnic, incapabil să apere Constituția României și IDENTITATEA ROMÂNEASCĂ? Mizerabilii din politica românească nu sunt nici măcar la piciorul broaștei față de generațiile care au făcut Marea Unire, care au clădit România Mare!

Români, dacă nu punem pumnul în pieptul furtunii, așa cum ne spunea Crăișorul Munților, Avram Iancu, ne vom stinge ca neam! E vremea luptei, nu a tânguirii!

Lasati un comentariu