Primăria stă cu ochii pe Buletin de Carei. A început întreținerea Parcului Dendrologic

• publicat la: 4 septembrie 2023
Primăria stă cu ochii pe Buletin de Carei. A început întreținerea Parcului Dendrologic

Activitate intensă azi dimineață în Parcul Dendrologic. Nu ne așteptam la altceva, știm că se citește Buletin de Carei în birourile administrației UDMR. Analfabetul funcțional szesz de la cabinetul primarului monitorizează Buletin de Carei și raportează  evazionistului. poate, poate mai învață și el câte ceva.

Au fost scoși în parcul care este arie protejată toți angajații sau asistații sociali. Li s-au pus la dispoziție motocoase, mașini de tuns iarbă…ce mai…zici că era  o zi normală de lucru în Parcul Dendrologic.

Zgomotul bardei cu care am bătut pancarta ,,Aici sunt banii dvs.,, pe care era sigla UDMR l-a trezit din amorțire pe administratorul parcului, fiul consilierei UDMR Venig Gabriela.

Susținătorii UDMR sunt deranjați de realitate

Până și tufele de urzici și pălămida care se întindea pe suportul pentru flori urcătoare au fost eradicate. Să nu mai recunoști locul și alta nu.


Nu este pentru prima dată când angajații primăriei, plătiți de banii careienilor, au nevoie de  un imbold din partea redacției Buletin de Carei care nu de puține ori este atenționată de societatea civilă despre ce se petrece prin oraș.

Spor la treabă angajaților din subordinea administratorului Parcului Dendrologic Carei!

Nu uitați de maldărul de gunoi cât casa de  lângă turnul de apă! Vă punem și poze, să nu spuneți că nu știați de el.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu