Unde sunt banii alocați în regim de urgență de Consiliul Județean Satu Mare pentru clădirea monument istoric din Carei?

• publicat la: 5 octombrie 2023
Unde sunt banii alocați în regim de urgență de Consiliul Județean Satu Mare pentru clădirea monument istoric din Carei?

În timp ce premierul Ciolacu ne ține lecții despre cheltuirea cu chibzuință a banului public în administrații, în județul Satu Mare se jonglează cu banii publici de către mai marii județului dar nu numai, fără ca cineva să le ceară socoteală pentru ei.

Unde sunt cei 150 de mii de lei alocați în iulie 2021 pentru refacerea șarpantei clădirii monument istoric de categorie B  din Carei? Unde sunt cei 1,657  milioane lei alocați în regim de urgență pentru aceeași clădire?!

Consiliul Județean Satu Mare, președinte Pataki Csaba, își bate joc de clădirea proprietate, monument istoric, din Carei de pe strada Iuliu Maniu nr.19 și o lasă să se distrugă fără a iniția  un minim de lucrări de protejare și reabilitare.

Așa se întâmplă când ajung în funcții înalte persoane care au experiență doar ca bugetari și nu au condus societăți care trebuiau să funcționeze fără susținere de la buget.

Unde sunt cei 150 de mii de lei alocați în iulie 2021 pentru refacerea șarpantei clădirii monument istoric de categorie B  din Carei?

Redacția Buletin de Carei a semnalat de-a lungul anilor evoluția degradării clădirii monument istoric dar se pare că cei de la conducerea Consilului Județean au așteptat ca dezastrul să fie pe măsura apetitului lor pentru ,,fonduri,,.

Din luna februarie 2023 și până în octombrie 2023 nu s-a mișcat nici un fir de iarbă de pe clădirea monument istoric de la Carei lăsată de Consiliul Județean Satu Mare în paragină, doar doar se va dărâma cât mai repede și va pune cineva de-o afacere imobiliară.

Unde sunt banii alocați? Cei 150 mii lei și cei 1,657  milioane lei?

Dacă nu sunteți competenți să administrați clădirile aflate în proprietate lăsați locul altor persoane, care au experiență în domeniu și nu ca politicieni.

Clădire monument din Carei lăsată să se degradeze pentru ca să se poată accesa fonduri substanțiale. S-a votat proiect tehnic de peste 2 milioane de lei

Buletin de Carei

 

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu