Cine vrea să scape de românii din România?

• publicat la: 7 decembrie 2023
Cine vrea să scape de românii din România?

Guvernul Ciolacu, la fel ca predecesorii săi, emite comunicate de presă cu oferte de muncă în străinătate pentru români!

Concomitent, aduce în țară contingente de străini din Asia  și Africa. Cu zecile și sutele de mii.

Lunar  se fac publice ofertele de muncă din străinătate de parcă guvernul ar vrea să scape de poporul român și să aducă alte neamuri pe aici.

Contingentul pentru lucrătorii migranți va ajunge la 140.000 în 2024, față de 100.000 în acest an, a spus secretarul de stat în Ministerul Muncii Cristian Vasilcoiu pentru Ziarul Financiar.

„Referitor la contingent, în proiectul de hotărâre de guvern pe care a fost publicat recent pe site-ul Ministerului Muncii, am suplimentat la 140.000 pentru anul 2024 – astăzi este 100.000. Avem tot felul de dispute cu alte instituții care ne spun că uneori există riscul ca anumite persoane să acceadă mult prea ușor pe teritoriu Uniunii Europene. Și trebuie să fim foarte atenți la acest lucru. De aceea și durează de fapt atât de mult. Oricum, lucrăm la nivelul Guvernului, avem un comitet interministerial format din reprezentanți ai mai multor instituții de la MAI, a Ministerul Muncii, Ministerul de Interne și alte structuri de informații să mai simplificăm din legislație, pentru că suntem conștienți că durează destul de mult”, a spus Cristian Vasilcoiu în cadrul ZF HR CONFERENCE.

 

 

comentarii

de Jipa Paulina la 7 decembrie 2023 - 12:59

Vrem drepturi egale cu minoritarii unguri ,evrei și țigani, din România!
Urmașii acestora sunt deja în plata cu o suma dubla decât a urmasilor români, care sunt amânați an de an !
Puneți în drepturi urmașii deportatilor ,stramutatilor și expulzaților din 1940 ! Puneți în plata beneficiarii Legii 154/ 2021 !
Stop DISCRIMINARII !

Lasati un comentariu