Ședință la CL Carei. Se acordă un titlul de Cetățean de Onoare și unul Pro Urbe

• publicat la: 17 decembrie 2023
Ședință la CL Carei. Se acordă un titlul de Cetățean de Onoare și unul Pro Urbe

Luni, 18 decembrie 2023, se anunță ședință fluviu la Consiliu Local Carei. Nu mai puțin de 18 proiecte de hotărâre se află pe Ordinea de Zi la care se adaugă și punctul Diverse. Proiectele vor fi votate fără dezbatere așa cum a precizat primarul evazionist Kovacs la ședința din 9 noiembrie 2023.

E oficial! VIDEO. PSD și PNL Carei și-au trădat alegătorii și au ales să se supună primarului udemerist

Alianța UDMR-PNL-PSD din Consiliul Local Carei refuză careienilor dezbaterile publice ale consilierilor aleși. Consilierii stau ca peștii în acvariu la ședințele CL.

Niciun consilier nu a luat atitudine pentru că nu se fac publice Achizițiile publice din anul 2023 sau pentru că nu s-au postat imagini de la manifestările de Ziua Națională sau pentru că se fac falsuri în documente oficiale. Toți stau cu capul plecat în fața conducerii exclusiv UDMR a orașului Carei.

Ca de obicei, proiectele nu sunt  publicate înainte de ședință, dovedindu-se că în județul Satu Mare guvernul Ciolacu nu are niciun cuvânt de spus, ONG-ul UDMR fiind cel care face legea. Dovadă și proiectul de acordare de titlu de Cetățean de onoare fostului primar și administrator Beko la inițiativa UDMR și PSD.

Pe Ordinea de Zi figurează și un proiect( nr.10) privind actualizarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar predate în administrarea fundației care gestionează castelul și Parcul Dendrologic, probabil după semnalările privind dispariția unor antichități. Puțin probabil ca prim procurorul  numit …fără concurs…să se sesizeze și să cerceteze cazul înainte de ,,actualizarea,, propusă de primarul evazionist. Prim procurorul e mai interesat de a obține interzicerea plângerilor de către românii cu atitudine.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu