Meci de fotbal Old Boys și Premii Pro Urbe

• publicat la: 26 august 2021
Meci de fotbal Old Boys și Premii Pro Urbe

Vineri, 27 august 2021, la Carei, vor avea loc două evenimente importante. Începând cu ora 10.00, la stadionul Victoria din Carei va avea loc ”Întâlnirea foștilor fotbaliști ai clubului Victoria Carei”, care va cuprinde: 10.00 Meciul echipelor de Juniori, Ceremonia de prezentare a foștilor fotbaliști, urmată de meciul de fotbal dintre echipele Old Boys ale cluburilor Victoria Carei – Olimpia Satu Mare.

Începând cu ora 17.00, Teatrul Municipal din Carei va găzdui ceremonia de înmânare a premiilor PRO URBE și a titlului de Cetățean de Onoare, unor personalități care prin activitatea lor au adus cinste municipiului Carei. Dat fiind faptul că, din cauza pandemiei Covid 19, premiile de anul trecut nu au fost înmânate, la gala din acest an vor fi acordate distincțiile pe anii 2020 și 2021. Astfel, vor fi acordate treisprezece premii PRO URBE (din care două post-mortem) și titlul de ”Cetățean de Onoare a municipiului Carei” dlui Silviu Lung, anunță Direcția de Cultură Carei.

Va fi interesant de urmărit dacă la această ceremonie oficială primarul va purta însemnele oficiale de primar deoarece în anul 2019 a motivat nepurtarea eșarfei tricolore prin faptul că a avut loc o întâlnire de familie.

https://www.buletindecarei.ro/2020/01/primaria-carei-organizeaza-si-finanteaza-evenimente-in-cadru-familial-cu-acordul-prefecturii.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/09/ilegal-primarul-careiului-fara-esarfa-tricolora.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu