Pataki Csaba sfidează. Sindrofie la aeroport și înmormântare pentru clădirea monument din Carei

• publicat la: 4 iunie 2024
Pataki Csaba sfidează. Sindrofie la aeroport și înmormântare pentru clădirea monument din Carei

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, candidat pentru un nou mandat, organizează o sindrofie de prezentare a investițiilor de la aeroport și IGNORĂ TOTAL clădirea monument de la Carei care e lăsată să se ruineze, clădire aflată în proprietatea CJ Satu Mare.

,,Stimați jurnaliști,

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vă invită să participați, miercuri, 5 iunie 2024, ora 14.00, la o vizită de prezentare a noilor investiții realizate cu fonduri europene la Aeroportul Internațional Satu Mare.

Vă așteptăm cu drag!

O zi bună!,, spune comunicatul emis astăzi, 4 iunie 2024, zi pe care Consiliul Județean nu o marchează potrivit Legii 256/2020.

La 36 km distanță, tot  în județul Satu Mare, tot  în proprietatea CJ se află o clădire monument istoric pentru care s-au alocat bani de reabilitare dar nu se face NIMIC. Pataki Csaba și consilierii UDMR Carei sunt groparii clădirii monument de pe strada Iuliu Maniu din Carei. Ei vin la Carei doar când e rost de mâncare și băutură adică concurs de gătit sau de degustări de vin. De muncit eficient e mai greu pentru ei.

Buletin de Carei

Se prăbușește o clădire monument istoric de la Carei. Un singur consilier județean intervine. VIDEO

 

Lasati un comentariu