Pataki Csaba vine cu temele nefăcute la Gala sportului careian

• publicat la: 26 februarie 2020
Pataki Csaba vine cu temele nefăcute la Gala sportului careian

Pataki Csaba, candidatul UDMR la Consiliul Județean, președintele Organizației Județene Satu Mare a UDMR și actualul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, a  luat cuvântul la Gala sportului careian fără a  menționa niciun cuvânt despre remarcabilă performanță careiană premiată  RECENT de către Federația Națională de Atletism și anume Cupa 25 Octombrie,, – cea mai longevivă competiție de atletism din România, cu 49 de ediții consecutive la activ.  Organizatia UDMR  Satu-Mare are alergie la Cupa 25 Octombrie la atletism  de la Carei?

Niciun cuvânt despre perfomanța clădită cu trudă de antrenorii care au făcut cunoscută școala careiană de atletism nici din partea primarului Kovacs  care este și el în campanie din partea UDMR Carei!  Cei aflați în sală au menționat că niciunul dintre cei doi demnitari nu a făcut referire la importanta distincție acordată de Federația Națională de Atletism.

Astăzi, 26 februarie 2020, a avut  loc la Carei  cea de a opta ediție a Galei Sportului Careian, în cadrul căreia au fost premiați cu diplome și medalii cei mai buni sportivi  și antrenori ai cluburilor și asociațiilor sportive care își desfășoară activitatea în oraș și care au înregistrat rezultate meritorii în anul 2019.

Au luat cuvântul apoi primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs și invitatul Galei Sportului Careian din acest an, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, care au felicitat la rândul lor sportivii și antrenorii pentru rezultatele obținute, după care președintele Consiliului Județean a înmânat premiile fiecărui sportiv în parte. Nicio referire la performanța careiană premiată de către Federația Națională de Atletism.

Federaţia Română de Atletism şi-a premiat joi, 23 ianuarie 2020, laureaţii anului 2019  într-o gală găzduită de Hotelul Ramada Parc din Bucureşti. Au fost premiați cei mai buni sportivi, cei mai buni organizatori, cei mai mari susținători ai acestui sport, cei mai buni antrenori, cele mai bune asociații județene, etc. Un moment de sărbătoare pentru atletismul românesc.

Printre laureații anului 2019 s-a regăsit și ,, Cupa 25 Octombrie,,  ca fiind cea mai longevivă competiție de atletism din România, cu 49 de ediții consecutive la activ.

Cel mai mare vinovat pentru longevitatea acestei competiții careiene este profesorul IOAN MĂRNEANU secondat îndeaproape de către profesorul Florin Turcu, fostul său elev.

Despre această perfomanță au scris doar Buletin de Carei și Informația Zilei Satu Mare.

Un președinte de Consiliu Județean și un primar de municipiu, doi demnitari ai statului român,  tăinuiesc  munca și profesionalismul unor antrenori care modelează  campioni și vicecampioni naționali.

Frumos vă stă la amândoi să vă plimbați blugii obosiți pe la un eveniment de gală sportivă unde taman de Cupa 25 Octombrie ca fiind cea mai longevivă competiție  sportivă  din țară  uitați să vorbiți!

Sper ca imaginea de la începutul articolului să vă aducă mereu aminte că la Carei, un municipiu din România, are loc de 49 de ani consecutiv CUPA 25 OCTOMBRIE la atletism!

Chiar nu vă stă bine să dați o palmă celor care cu pasiune și efort au ajuns să fie premiați de Federația NAȚIONALĂ de Atletism ca fiind singurii din țară care organizează  aceeași competiție sportivă de 49 de ani neîntrerupt.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2020/01/cupa-25-octombrie-carei-premiata-la-gala-atletismului-romanesc-ca-cea-mai-longeviva-competitie.html

http://www.informatia-zilei.ro/sm/cupa-25-octombrie-de-la-carei-premiata-de-federatia-de-atletism/

Lasati un comentariu