Alianța PSD-UDMR-PNL din Consiliul Local Carei reprezintă interese de grup nu comunitatea locală

• publicat la: 26 februarie 2024
Alianța PSD-UDMR-PNL din Consiliul Local Carei reprezintă interese de grup nu comunitatea locală

Astăzi, 26 februarie 2024, a avut loc o ședință extraordinară a CL Carei. De fapt un simulacru de ședință pentru că ședința a constat din citirea proiectelor de hotărâre și votarea lor de alianța politică PSD-PNL-UDMR din CL Carei. Președintelui de ședință Nemeș Adrian de la PNL Carei nu i-au trebuit  nici 6  minute pentru a citi proiectele și a le supune  la vot. E mai greu de completat o Declarație de Avere și Interese se pare pentru că nici el și nici Hago Nandor și Toth Eniko de la UDMR precum și  Todea Carmen de la PSD nu au catadicsit să o depună așa cum au procedat ceilalți consilieri. Probabil se rușinează de ceva anume așa cum se rușinează primarul și vicele să își facă publice CV-urile.

Deși toți consilierii au primit tablete cu titlu gratuit, doar 3 consilieri le folosesc în mod constant, unii nu vin la ședință nici măcar cu Ordinea de Zi.

Toate proiectele au fost votate la foc automat, chiar și cele  prin care primarul bagă mâne în buzunarul careienilor pentru a plăti același avocat care îl apără de neregulile de care sunt pline proiectele. Sau o fi o nouă metodă de a sifona bani. Cert este că aleșii locali acționează doar în folosul intereselor de grup și nicidecum al careienilor care i-au ales. De ce mai plătim atâția juriști la Primăria Carei dacă nu sunt în stare să reprezinte interesele primăriei Carei?

A fost aprobat și bugetul Spitalului Municipal pe anul 2024, planul de acțiuni și lucrărilor de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prestate de persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, lista de prioritate pentru acordarea locuințelor ANL și acordarea unor stimulente financiare personalului medical și de specialitate al Spitalului Municipal Carei.

Și la această ședință a CL Carei steagul a fost amplasat în colț, după pian, pentru a nu deranja ochii consilierilor și ai primarului udemerist.

Buletin de Carei

.

Patru consilieri locali din Carei nu și-au depus Declarații de Avere și Interese

Lasati un comentariu