Primarul evazionist din România care nu dă pachete de Crăciun ci onorarii de succes avocatului colaborator

• publicat la: 22 decembrie 2021
Primarul evazionist din România care nu dă pachete de Crăciun ci onorarii de succes avocatului colaborator

Administrația Kovacs -Keizer a uitat în acest an de elevii și preșcolarii din Carei dar nu uită de acordarea de zeci de  mii de lei pentru onorariul de succes al unui avocat.

Când orașul e condus de  un primar evazionist cu acte în regulă nu te poți aștepta ca acesta să inițieze proiecte pentru alocarea de sume pentru mici pachete de sărbători pentru elevi și preșcolari. El inițiază proiecte pentru super onorarii la avocatul cu care colaborează constant. Câteva mii de lei nu s-au găsit  pentru pachetele de sărbători care se acordau în alți ani elevilor dar se găsesc câteva zeci de mii de lei pentru un onorariu de succes.

Deci în ajun de Crăciun consilierii municipali careieni vor avea de votat inițiativa primarului evazionist Kovacs de plată a unui onorariu de succes de câteva zeci de mii de lei celui care  i-a salvat de la plata unor neconformități la proiectul  ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/primarul-evazionist-din-carei-vrea-avocat-din-baroul-mehedinti-peste-44-mii-lei-onorariu.html

Adevărul e că Notele de Neconformitate se regăsesc și la alte proiecte ale Primăriei Carei conduse de evazionistul Kovacs doar că ministrul Dezvoltării și Administrației Publice e colegul Cseke și munca atâtor specialiști din minister e ignorată când vine vorba de spiritul de castă. Iar cetățeanul de rând să facă bine și să își plătească toate taxele  și impozitele așa cum primarul din Carei nu plătește dar beneficiază de toate avantajele unui demnitar al statului român.

Sărbători Fericite si pentru elevii și preșcolarii careieni uitați de administrația Kovacs-Keizer!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu