Inedit! Un consilier ridică vocea în ședința Consiliului Local Carei. VIDEO

• publicat la: 27 martie 2024
Inedit! Un consilier ridică vocea în ședința Consiliului Local Carei. VIDEO

Când credeam că se termină mandatele aleșilor locali și unii nici că au deschis vreodată gura pentru dezbateri, iată că s-a găsit un liberal care să conteste angajarea unui avocat de către primarul evazionist pentru o decizie a ANAF.

Ieri, 26 martie 2024, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Carei pentru care s-au făcut publice doar primele 8 proiecte de hotărâre inițiate de primarul evazionist. Celelalte 7 au fost introduse ca supliment înainte de ședință. Din cele 7 proiecte introduse sub nasul aleșilor locali înainte de începerea ședinței, 3 au fost de fapt modificări ale  unor proiecte anterioare ceea ce demonstrează ,,profesionalismul,, celor care le întocmesc. La final de mandat, primarul evazionist vrea să demonstreze că e consecvent în a-și bate joc de comunitate.

În prag de faliment, primarul inițiază proiecte de scutire de impozite pentru cei din grupul de interese și angajează avocat pentru orice neregulă descoperită de organele de control.

Ordinea de Zi suplimentară servită înainte de ședința de la ora 14,00 și nepublicată:

Observați cum se scutesc  de impozite toate asociațiile și proprietățile deținute de cei apropiați ONG-ului UDMR. Discriminare pe față!

Neregulile curg pe bandă rulantă la Primăria Carei și de fiecare dată primarul inițiază proiect de hotărâre pentru  a angaja avocatul deja de casă pe care îl plătește din banii careienilor  nu ai celor care au generat  neregulile.

Până și compunerea postată pe pagina oficială a Primăriei Carei și care se dorește a fi un rezumat al ședinței denotă doar incompetența angajaților  plătiți din bani publici pentru acest serviciu. Lipsesc cu desăvârșire unele proiecte discutate precum și luarea de poziție a liberalului Adrian Nemeș față de angajarea unui avocat împotriva ANAF când există un întreg serviciu juridic la Primăria Carei.


..

Toate cele 15 proiecte au fost citite și votate în unanimitate la foc continu, în 17 minute. Excepție a făcut  proiectul privind angajarea de avocat pentru contestarea unei decizii ANAF. La proiectul respectiv au fost două abțineri, ale celor doi liberali și a existat intervenția lui Adrian Nemeș.

În postarea Primăriei Carei nu se face referire nici la scutirea de taxe pentru un imobil al FDG, nici la actualizarea suprafeței de spațiu verde în Registrul spațiilor Verzi ținut atâta timp la secret, nici la preluarea clădirii ANIF de pe strada Căplenilor nr.2, nici la dezlipirea cadastrală de pe strada Progresului unde există 3 locuințe cu același număr 22 pe poartă, de alte înscrieri de terenuri în domeniul privat  și nici la angajarea de avocat.

Careienii nu au dreptul de a cunoaște ce discută la ședințe cei pe care i-au ales? Nici consilierii locali nu solicită ca pagina oficială a primăriei să fie încărcată cu informații complete.

Ședința CL Carei s-a desfășurat tot în Sala Festivă care este și sală de căsătorii, fără sonorizare. Steagul românesc  a rămas și de această dată ascuns după pianul din colț.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu