Centrul de promovare a turismului Carei: această categorie este goală!

• publicat la: 5 martie 2024
Centrul de promovare a turismului Carei: această categorie este goală!

Așa este promovat turismul la Carei de către Primărie. Pagina Centrul de promovare a turismului Carei este….GOALĂ!

Plătim degeaba un administrator ca să se ocupe de site. E prea ocupat cu afacerile personale din timpul programului de la Primăria Carei, cu atacurile la adresa românilor care deranjează conducerea exclusiv UDMR a Primăriei.

Din bani publici, de la bugetul local, s-a cumpărat și un autoturism Renault Fluence pe care primarul l-a folosit în scop personal până a trecut la limuzina Ford, cumpărată tot din banii careienilor.

Mașină cumpărată din banii careienilor dar folosită în scop personal

,,Primărie, dragostea mea!,, sau cum să cumperi o maşină pe banii careienilor

Ford Kuga pentru primarul din Carei. Fără restricții pentru careieni la ghișeele Serviciului de taxe și impozite

Nici filmulețul de prezentare a Careiului nu a fost actualizat așa că e neconform cu realitatea din oraș. Niciun consilier local nu este deranjat de lipsa informațiilor de pe site-ul primăriei fapt ce demonstrează că nu reprezintă interesele comunității ci pe ale conducerii exclusiv UDMR.

Nu a existat niciun brad  în acest an pe acel platou din fața Monumentului Ostașului Român la fel cum nu mai există nici o parte din perdeaua de tuia ce masca ansamblul monumental.

Guvernul Ciolacu permite administrației exclusiv UDMR ce conduce Careiul să plătească angajați care nu se achită de sarcini și își văd de afacerile  lor personale  în timpul programului. Pentru că premierul, președintele PSD, permite  orice UDMR-ului aflat la guvernare și discriminează românii pentru care nu aplică Legea 154/2021.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu