Ford Kuga pentru primarul din Carei. Fără restricții pentru careieni la ghișeele Serviciului de taxe și impozite

• publicat la: 10 decembrie 2021
Ford Kuga pentru primarul din Carei. Fără restricții pentru careieni la ghișeele Serviciului de taxe și impozite

Primăria Carei și-a luat limuzină nouă. Șoferul primarului va conduce de acum un Ford Kuga hybrid. Banii nu sunt o problemă la Primăria Carei când vine vorba de asigurat confort  maxim pentru primarul evazionist.

Careienii merg conștiincioși la ghișeele Serviciului de Taxe și impozite unde  nu li se impune  nicio restricție de genul celor  impuse  la spectacolul de Ziua Națională, la cele românești în general. Prefectul e tot de la UDMR ca și primarul evazionist și l-a numit director de cabinet la instituția Prefectului  pe fiul primarului din Carei. Careienii să se descurce cum pot și să pună bani deoparte pentru facturile la energie și pentru plata taxelor și impozitelor locale.

Fără banii careienilor primarul ar rămâne șomer. Cum a rămas în 2008 când a pierdut  și firmă și proprietăți datorită calităților sale de manager. ONG-ul UDMR a fost cel care l-a salvat și l-a propus candidat de primar în 2008. Iar acum folosește banii careienilor pentru confortul său și al familiei sale.

Așa a procedat și în 2012 când a luat din Bacău un Renault Fluence din banii Fundației de promovare a turismului local. Pentru o cauză similară ministrul Gabriel Oprea a trebuit să dea socoteală dar acesta nu era de la UDMR ca să fie scutit de rigorile legii.

https://www.buletindecarei.ro/2012/12/fundatia-grof-karoly-vrea-un-renault-masina-de-vot-udmr-aproba.html

https://www.buletindecarei.ro/2017/03/careienii-platesc-pentru-masina-fundatiei-de-turism-folosita-doar-de-primar-primarul-tace-barbateste-cu-blogerii-aserviti.html

Kuga este cel mai avansat model Ford din istorie din punctul de vedere al electrificării, fiind primul vehicul al gamei care oferă sisteme de propulsie mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid. Kuga plug-in hybrid va oferi o autonomie în modul pur electric de peste 50 de kilometri, un consum anticipat de 1.2 litri/100 km și emisii de 29 de grame CO2/km.

Kuga este, de asemenea, primul SUV construit pe noua platformă globală Ford C2, element care garantează o rigiditate torsională cu 10% mai ridicată și o reducere a masei proprii de până la 90 de kilograme în raport cu modelul pe care-l înlocuiește.

Noua generație Kuga oferă sisteme și mai intuitive de confort și de asistență a șoferului, dându-le ocazia pasagerilor să rămână conectați în timpul călătoriilor. Lista de tehnologii sofisticate include un modem FordPass Connect integrat, o zonă de încărcare wireless a telefonului și sistemul de infotainment Ford SYNC 3, sprijinit de un ecran tactil central cu diagonala de 8 inch. Un pachet audio premium B&O Sound System garantează o experiență acustică de înaltă calitate, iar noul instrumentar de bord digital “true colour” cu diagonala de 12.3 inch este mai intuitiv și mai lizibil.

Oare cine va folosi aceste tehnologii sofisticate din moment ce primarul nu se descurcă nici cu o banală ședință online?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu