Ședință la CL Carei cu ascunderea conținutului proiectelor permisă de prefectul Roca

• publicat la: 25 martie 2024
Ședință la CL Carei cu ascunderea conținutului proiectelor permisă de prefectul Roca

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare, a Consiliului Local al Municipiului Carei, a fost  publicată la ceas de noapte pe pagina Primăriei Carei și se va desfășura în Sala Festivă a Primăriei, în data de 26.03.2024, de la ora 14:00. Ședința este publică, poate participa oricine dorește.

Interesele de grup vor fi puse în practică și de această dată prin votul consilierilor aliați: UDMR-PNL-PSD. Toți stau cu capul plecat în fața unui primar evazionist care inițiază proiecte pentru punerea în curat a unor situații nelegale. Un exemplu este și situația de pe strada Progresului unde 3 locuințe au numărul 22. Poate ați remarcat că nu peste tot în oraș există imobile numerotate tocmai pentru a nu se putea identifica anumite interese de grup.

Ca  de obicei, conținutul proiectelor de hotărâre nu este făcut public așa cum cere legea pentru că Prefectul Roca susține interesele conducerii exclusiv UDMR și nu ale comunității ca reprezentant guvernamental.

Prefectul de Satu Mare acoperă neregulile conducerii exclusiv UDMR de la Primăria Carei și sfidează comunitatea careiană

Nici consilierii locali nu mai reprezintă interesele comunității și nu intervin pentru asigurarea publicării conținutului proiectelor de hotărâre de parcă nu careienii i-ar fi ales ca să îi reprezinte. Se prevede din nou o ședință în acvariu la Consiliul Local Carei.

.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu