Prefectul de Satu Mare acoperă neregulile conducerii exclusiv UDMR de la Primăria Carei și sfidează comunitatea careiană

• publicat la: 14 martie 2024
Prefectul de Satu Mare acoperă neregulile conducerii exclusiv UDMR de la Primăria Carei și sfidează comunitatea careiană

La data de 26 februarie 2024 am adus la cunoștința reprezentantului guvernului în teritoriu că la organizația guvernamentală UAT Carei nu este făcut public CONȚINUTUL proiectelor de hotărâre supuse dezbaterii înainte de începerea ședințelor, așa cum prevăd regulamentele.

Prefectul PSD de Satu Mare se face că nu înțelege limba română, probabil de când frecventează alte anturaje, și emite un răspuns sfidător pentru comunitatea careiană.

Răspunsul Prefecturii Satu Mare este TOTAL diferit de solicitarea Buletin de Carei și SCHIMBĂ TOTAL subiectul semnalării!

NU am făcut nicio sesizare cu privire la ședința Consiliului Local din data de 26 februarie 2024 ci la faptul că NU E FĂCUT PUBLIC CONȚINUTUL PROIECTELOR DE HOTĂRÂRE!

La Instituția Prefectului Satu Mare înțelege cineva sensul cuvântului ,,conținut,,? Pentru a veni în sprijinul celor semnalate am atașat chiar și o captură de imagine. Degeaba. Interesul politic la Prefectura Satu Mare este deasupra celui al comunității.

Prefectul PSD de Satu Mare ori nu înțelege ce reprezintă captura ori este atât de aservit aliaților UDMR încât  preferă să își bată joc  de comunitatea careiană decât să ia măsurile de instaurare a legalității în administrația udemeristă de la Primăria Carei. Știm că UDMR este în continuare la guvernare prin bunăvoința guvernului Ciolacu dar asta nu presupune nerespectarea regulilor și legilor din România!

FĂRĂ respect pentru Prefectura Satu Mare.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu