Telefoane iPhone 15 și alte modele de smartphone-uri de ultimă generație, de la Yzzy

• publicat la: 12 martie 2024
Telefoane iPhone 15 și alte modele de smartphone-uri de ultimă generație, de la Yzzy

Telefoanele de ultimă generație au devenit cu adevărat parte din viața noastră. Oricât de departe ne-am dori să ne ținem de acestea și oricât de mult am încerca să nu ne implicăm prea mult, acest lucru este uneori chiar imposibil. Relațiile cu cei dragi, discuțiile la final de zi ori noile știri sau diverse informații, toate vin prin intermediul telefoanelor.

Din acest motiv, este mai mult decât dificil să nu avem un smartphone care le poate face pe toate. La Yzzy ai telefoane iPhone 15 și alte modele de ultimă generație. Prețul lor este unul foarte accesibil, fiind disponibile second hand.

Deși este vorba despre telefoane utilizate, respectiv la mâna a doua, acestea funcționează perfect, au o stare foarte bună și un aspect excelent. În funcție de prețul lor, dar și de brand, poți alege telefoane care au diferite condiții. La Yzzy găsești telefoane de la Apple, Samsung, Sony, OnePLus, Honor sau Huawei. Toate smartphone-urile disponibile pe site sunt verificate și testate în mod riguros, pentru a putea fi vândute mai departe către clienți. Intervalul de preț este cel care dictează totodată starea produsului, precum și vechimea lui pe piață. Așadar, poți beneficia de un smartphone la mâna a doua în condiții optime, fără să plătești o avere.

În funcție de nevoi, Yzzy oferă tuturor clienților acces la o gamă variată de telefoane mobile, tablete sau chiar laptopuri. Beneficiezi de suport telefonic pentru alegerea unuia dintre cele mai bune produse, cu garanție de 12 luni, dar și de livrare promptă. Totodată, dacă bugetul tău nu este suficient pentru achiziționarea directă a gadgetului, poți opta și pentru plata în rate. De asemenea, un alt beneficiu pentru smartphone-uri acestea este faptul că vin cu o sănătate a bateriei între 85-100%.

Selectează telefonul în funcție de preferințe!

Dacă ai deja un brand în minte, însă îți dorești să vezi toate modelele, pe site ai această posibilitate. Tot ce trebuie să faci este să selectezi producătorul, urmat de modelul telefonului. Un alt filtru pentru care poți opta este condiția produsului, care poate fi acceptabilă, bună, ca nouă sau foarte bună.

În același timp, Yzzy îți oferă ocazia de a selecta produse în funcție de culoarea lor sau spațiul de stocare. Brandurile și modelele au numeroase culori, iar spațiul de stocare variază la fiecare producător în parte. Yzzy este o companie autorizată, ce oferă garanție și o mulțime de avantaje pentru achiziționarea produselor de tip smartphone-uri second hand.

Vinde-ți telefonul pentru un preț și mai bun!

Ai un telefon smart și vrei să îl vinzi? La Yzzy ai această posibilitate! În secțiunea de „Vinde”, selectează brandul, apoi modelul, culoarea și spațiul de stocare, iar ulterior este necesar să completezi un chestionar. După completarea finală, vei fi contactat de unul dintre operatori pentru o estimare de preț.

În acest fel poți economisi mai mulți bani pentru noul telefon, chiar dacă este vorba despre unul second hand. Discută cu echipa la numărul de telefon sau la contact @ yzzy.ro.

Lasati un comentariu