Fetița tăticului primar UDMR face reclamă la transportul în comun fără pasageri

• publicat la: 23 aprilie 2024
Fetița tăticului primar UDMR face reclamă la transportul în comun fără pasageri

Primarul evazionist Kovacs Eugen ne lasă nu doar cu o datorie publică de 12 milioane de euro ci vrea să ne-o lase și pe fetița lui ca viitor primar. Probabil nu a reușit până acum să o mulțumească cu nicio jucărie și vrea să îi ofere un loc  de muncă fără muncă, aducător de o pensie specială.

La fel ca tăticul primar, fetița jignește toată comunitatea românească și nu recunoaște limba oficială. Pentru ca aceste informații să nu ajungă publice în plină campanie, pagina de Facebook a Buletin de Carei a fost ,,furată,,.

Nici măcar cenzura agresivă nu poate schimba realitatea pentru că toți nativii careieni știu ce fel de președinte și-a adus UDMR Carei.

Ultima sfidare a fetiței ca și candidat din partea UDMR este promovarea transportului în comun cu autobuze fără pasageri. Autobuzele turcești cumpărate pe bani frumoși se plimbă prin oraș goale sau cu 1, 2 pasageri. Fetița tăticului primar evazionist nu spune că satul românesc din subordinea Primăriei Carei a fost lăsat FĂRĂ transport în comun. Pentru cineva care se exprimă prima dată în limba maghiară dar vrea un scaun de demnitar român e mai mult decât limpede ce fel de caracter are dar mai ales ce intenții are.

Ca și consilier  județean din partea UDMR, fetița tăticului evazionist Kovacs nu și-a făcut public CV-ul spre deosebire de colegii din CJ Satu Mare. Așa a fost educată de tăticul Kovacs, dator la bugetul de stat și specialist în falimentări de firme. Să discrimineze, să ascundă, să provoace.

Pentru conformitate, Carei este o localitate din România, țara unde limba oficială este limba română.

BULETIN DE CAREI

 

Lasati un comentariu