Mincinosul Mircea Govor candidează la președenția Consiliului județean Satu Mare

• publicat la: 22 aprilie 2024
Mincinosul Mircea Govor candidează la președenția Consiliului județean Satu Mare

Mincinosul Mircea Govor, care nu vrea alianță cu partidele românești din județul Satu Mare, și-a depus candidatura pentru Consiliul Județean.

NU MAI VREM mincinoși și antiromâni la conducerea județului Satu Mare!

Mircea Govor este acel personaj care la data de 27 ianuarie 2024 a primit dis de dimineață protestatarii români ce au venit să discute cu premierul Marcel Ciolacu și îi tot invita în sediul PSD la o cafea  în speranța că premierul nu va observa mulțimea de români cu pancarte și cu steaguri tricolore.

Mircea Govor, cunoscut sătmărenilor de pe vremea când funcționa localul ,,La Mircea,, , desconsideră suferințele românilor din 1940 când în județul nostru s-a instalat administrația hortystă. Atrocitățile asupra românilor au fost de neimaginat. Nu ne ajunge că românii sunt discriminați și desconsiderați la nivel guvernamental, avem acum și în teritoriu un șef PSD care își urmărește doar interesul personal și ignoră comunitatea, alta decât cea înregimentată.

Ce credibilitatea mai poate avea  un șef de partid din care face parte deputatul care a votat împotriva aplicării Legii 154 și pentru români? Ce credibilitate mai poate avea Mircea Govor după ce a promis în 27 ianuarie 2024 că urmașii românilor persecutați etnic în 1940 și expulzați din casele lor vor beneficia de Legea 154 promulgată în 2021? Așteptați ca selecția naturală să își producă efectele? După mulțumirile din 27 ianuarie 2024, ce fac parte din metodele veninoase de campanie electorală, a îngropat subiectul și a trecut la metode mai perverse precum amăgirea cu procese pentru care s-au adunat semnături.

,,Se caută soluții,, spune  Mircea Govor dar și Marcel Ciolacu privitor la aplicarea Legii 154/2021 și pentru români. O nouă desconsiderare la adresa românilor din partea celor doi șefi ai PSD pentru că știm cu toții că soluția e la primul ministru Ciolacu care poate aplica această lege în 2 zile dacă vrea! Dar premierul de la PSD nu vrea să aplice și pentru români Legea 154/2021. Afirmațiile privind  necesitatea găsirii de soluții de către ministerul Muncii sau al Finanțelor e doar o nouă bătaie de joc la adresa urmașilor românilor persecutați etnic și expulzați în 1940 pentru că cel în măsură să aplice Legea 154 este Marcel Ciolacu!


Mircea Govor vrea să devină președinte al Consiliului Județean din județul grav afectat de Dictatul de la Viena și de ocupația Ungariei hortyste!

Mircea Govor a mințit cu nerușinare urmașii românilor persecutați etnic și expulzați din casele lor în 1940 și le-a dat speranțe deșarte.

 


..Este de notorietate apropierea sa față de cei din conducerea UDMR dar este dezgustător și sfidător din partea unui român ce se vrea la conducerea județului să nu se implice până la rezolvare atunci când mii de români sunt discriminați de guvern!

Domnule Mircea Govor, vă este rușine să vă implicați în eliminarea discriminării românilor de către premierul Marcel Ciolacu?

Daniela Ciută,

 

Lasati un comentariu