VIDEO. Sute de careieni la expoziția de mașini

• publicat la: 21 aprilie 2024
VIDEO. Sute de careieni la expoziția de mașini

Retromobil Club România, prin filiala județeană Satu Mare a organizat azi, în Parcul Dendrologic Carei, cea de-a X-a ediție a expoziției “ Retro Parada Primăverii”. Acest eveniment marchează deschiderea sezonului pentru plimbările cu vehiculele istorice. Vizitatorii au putut admira masini istorice, de toate tipurile.

GALERIE FOTO

Nemeș Adrian, secretarul județean al asociației Retromobil, se ocupă în fiecare an de buna desfășurare a acestei expoziții care adună pasionați de mașini istorice din toate zonele. În acest an a făcut un efort suplimentar pentru că este candidatul liberalilor pentru Primăria Carei.

Băimărenii au onorat cu prezența și cea de-a X-a ediție a acestei manifestări, exponatele fiind deosebit de apreciate de public.

Vremea însorită a sporit numărul vizitatorilor care și-au adus și animalele de companie.

Nu a lipsit  nici desantul UDMR care se înghesuie la manifestări  cu mulți participanți și cu mese pentru servit de-ale gurii.

La aniversarea a 105 ani de la eliberarea județului nu s-a văzut nici urmă de ei deși sunt demnitari ai statului român și beneficiază de avantajele aferente. Regretabil este că udemeristii doar în prag de alegeri vin să facă baie de mulțime. Interesul lor se limitează la adunarea de voturi nu și la implicarea concretă în comunitățile locale, doar Buletin de Carei semnalând delăsarea administrației udemeriste care permite aruncarea la liber a gunoaielor menajere  în anumite zone din oraș.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu