„Zilele CED” la Carei: Comunicare. Empatie. Dezvoltare

• publicat la: 2 aprilie 2024
„Zilele CED” la Carei: Comunicare. Empatie. Dezvoltare

Visit Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează în premieră „Zilele CED”, un eveniment dedicat comunității, având în prim plan OMUL! Din păcate,  lipsesc de pe afiș termenii din limba română care relevă calitatea participanților precum și denumirea activității, preferându-se limba engleză în loc de cea oficială. 

Descriere:

Zilele CED” își propun să aducă împreună oameni cu expertiză în domeniul de activitate, cu experiențe de viață unice și cu povești incredibile. Evenimentul are un singur actor principal: OMUL. Datorită invitaților din domenii variate, conferințele au rolul de aduce în fața careienilor, și nu numai, oameni care să ne împărtășească întâmplări, experiențe și trăiri. Prin intermediul acestor întâlniri ne propunem identificarea problemelor din jurul nostru, dezvoltarea și consolidarea comunității.

Scopul:

Ne propunem să ne împărtășim ideile privind activitatea noastră, dificultățile, învățăturile, să ne privim unul pe altul mai de aproape, să dăm refresh gândirii noastre.Dorim să aflăm cine ce gândește, ce idei are, cu ce se ocupă, să ne apropiem mai mult unul de celălalt, cu prietenie. Idei, discursuri, dialog, dezbateri.

Vrem să ne arătăm, să ne auto analizăm, să ne reinventăm… ÎMPREUNĂ!

Obiective

Prin exemplele prezentate de speakeri, dorim să ne alimentăm propriile idei, inițiative și să susținem perseverența în atingerea scopurilor noastre.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care doresc să se implice în dezbateri publice, au curiozitatea să se descopere și să-i descopere pe ceilalți, își doresc să descopere noi moduri de gândire și abordare a problemelor și cărora le pasă de comunitate.

Ne propunem obiective cât mai curajoase, să evoluăm constant, să gândim măreț!

Ideea de C.E.D. Vine de la Comunicare.Empatie.Dezvoltare și presupune implicarea activă a oamenilor în comunitate și dezvoltarea acesteia. Prima ediție se va desfășura pe durata a două zile și va presupune organizarea de ateliere creative și o conferință cu tema CED.

Participă Simona Neumann, fiica lui Cziker Andrei din Carei, Bogdan Bob Rădulescu – actor, Diana Csilla Zazula, Claudia Oșan, Simona Niste – instructor de BODYART la Bodyart School Romania, Daniel Leș – maestru în arta ceramicii și a olăritului și Aurel Popp.

Atelierele creative se vor desfășura vineri, 12 aprilie 2024, la librăria Karul Libris, respectiv Sala de Conferințe a Castelului Károlyi și vor fi susținute de către Claudia Oșan și Aurel Popp, iar Conferința C.E.D. se va desfășura duminică, 14 aprilie 2024, în intervalul orar 15.00 – 18.30 – în eleganta locație a Castelului Károlyi din municipiul Carei.

La conferința de duminică, 14 aprilie au confirmat prezența 5 speakeri onorifici: Simona Niste, Daniel Leș, Simona Neumann, Bogdan Bob Rădulescu și Diana Csilla Opre Zazula. Fiecare speaker reprezintă un domeniu: Bodyart – echilibru și viață, Artă tradițională, Management, Social media și arte, Dezvoltare personală. Discursul fiecărui invitat va avea o durată de 20 de minute.

Moderatorul evenimentului: Adrian Ștefănuți.

PROGRAM EVENIMENT:

ATELIERELE CED

Vineri, 12 aprilie 2024

orele 15.00 – 16.45

Librăria Karul Libris

ATELIER DE SCRIERE CREATIVĂ

Trainer: Claudia Oșan

Vârsta recomandată: 14 – 20 ani

orele 18.00 – 20.30

Castelul Károlyi, Sala de conferințe

ATELIER DE COMUNICARE PRIN ARTĂ

Trainer: Aurel Popp

Vârsta recomandată: 20+

CONFERINȚA CED

Duminică, 14 aprilie 2024

Castelul Károlyi, Sala Cavalerilor

orele 14.15 – 14.45 – ACCES PUBLIC ȘI ÎNREGISTRARE

15.00 – 16.05 – SESIUNE DISCURSURI 1

16.05 – 16.35 – PAUZĂ

16.35 – 17.25 – SESIUNE DISCURSURI 2

17.25 – 17.35 – PAUZĂ

17.35 – 18.00 – SESIUNE DISCURS 3

18.00 – 18.05 – PAUZĂ

18.05 – 18.30 – Sesiune Q&A

ACCES ȘI REZERVARE LOCURI:

Atelierele CED: Intrarea liberă! Este nevoie de o REZERVARE TELEFONICĂ a locului la numărul 0723501751, întrucât există un NUMĂR LIMITAT de locuri.

Conferința CED: Se rezervă locul telefonic, la numărul 0723501751, după care se achită TAXA DE PARTICIPARE de 40 lei. Taxa se poate achita la magazinul de suveniruri din incinta Castelului Károlyi, zilnic între orele 09.00 – 17.00.

Se va mai putea achita taxa de participare și duminică, 14 aprilie, în ziua evenimentului, la magazinul de suveniruri din castel, între orele 12.30 – 14.00, în limita locurilor rămase libere.

Lasati un comentariu