Ofertele liceelor din Carei și Tășnad prezentate la Târgul Liceelor

• publicat la: 15 mai 2024
Ofertele liceelor din Carei și Tășnad prezentate la Târgul Liceelor

Marți, 14 mai 2024, a avut loc la Carei Târgul Liceelor în amfiteatrul din centrul orașului. Au fost amenajate standuri de prezentare de către Liceul Tehnologic Iuliu Maniu, de Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, Liceul Teoretic, Liceul Tehnologic Tășnad și Liceul Josefus Calasantius Carei.

GALERIE FOTO

Levente Varna , directorul Direcție de învățământ-sănătate din cadrul Primăriei Carei a deschis Târgul liceelor și a dat cuvântul rând pe rând invitaților:  inspectorul școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar județean Satu Mare, Mariana Sălăgean, primarul fără eșarfă Eugen Kovacs și directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Satu Mareși, Sînziana Cristea.


.

Elevii claselor a VIII-a au avut posibilitatea de a se informa despre ofertele fiecăruia din cele 5 licee prezente. Ziua de 14 mai 2024 a fost și ziua porților deschise  la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu dar conducerea a refuzat să facă publică această activitate.

Momentele artistice au fost susținute de elevii de la Liceul Teoretic Carei care au prezentat un vals și un cântec din folclorul românesc pentru care prof.Pop Rodica, director adjunct, le-a adus mulțumiri.

 

În căutare de oferte educaționale au fost  și candidații Giurgiu Monica și Binder Eugen. Monica a venit însoțită de tăticul ei.

Pe parcursul Târgului Liceelor s-a remarcat buna colaborare dintre conducerea liceelor tehnologice Iuliu Maniu și Simion Bărnuțiu.

Din păcate, planul de școlarizare pentru anul de studii 2024-2025 din județul Satu Mare încă nu a fost aprobat de Ministerul Educației.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu