Pomeni electorale marca UDMR în Parcul Dendrologic Carei

• publicat la: 21 mai 2024
Pomeni electorale marca UDMR în Parcul Dendrologic Carei

Sâmbătă, 25 mai 2024, de la ora 14,00, în Parcul Dendrologic Carei va avea loc o manifestare udemeristă de pomeni electorale. Primarul evazionist Kovacs a reținut azi consilierii după ședința de consiliu local pentru a le aduce la cunoștință manifestarea. Cică vor să pregătească mâncare în aria protejată care este Parcul Dendrologic. Împreună cu verișorul Pataki Csaba, Kovacs se dă peste cap pentru a face campanie fetiței sale căreia nu-i poate refuza nici primăria Carei dacă tot nu a avut nicio realizare pe plan profesional și nici alte jucării. De ziua familiei doar candidatul la Consiliul Județean Adrian Cozma și candidatul Adrian Nemeș și-au promovat familiile, ceilalți candidați careieni și județeni fiind ocupați cu…altele.

Cei aflați în căutarea unei farfurii de mâncare se pot îndrepta sâmbătă spre Parcul Dendrologic unde udmr promite porții substanțiale că doar  le decontează președintele de la buget, ca în alți ani.

Foi de dafin, furculiţe,boabe de piper sau chimen comandate pe banii careienilor pentru UDMR Carei chiar înainte de a fi cerute

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu