Sediul Poliției Municipale Carei sub administrație exclusiv UDMR

• publicat la: 10 mai 2024
Sediul Poliției Municipale Carei sub administrație exclusiv UDMR

Nu doar clădirea monument de pe strada Iuliu Maniu și aflată în proprietatea Consiliului Județean este lăsată în paragină ca să ajungă o ruină imposibil de reabilitat.

Pe strada Independenței din Carei se află sediul Poliției Municipale. Imobilul este o clădire  monument istoric dar a fost lăsată să se degradeze fără ca să se intervină pentru reabilitarea sa. Bucăți de tencuială cad mereu pe trotuar iar prin acoperisul spart plouă în birourile de la etaj ale angajaților MAI.

Poate Primăria Carei așteaptă un nou accident pentru a demara procedura de reabilitare. Așa cum a procedat în cazul accidentului din fața Monumentului Ostașului Român  în anul 2016.

Atentat la siguranţa careienilor! Copil grav rănit! Câte accidente mai trebuie să aibă loc pentru a se lua măsuri?

 

Dacă pentru sediul UDMR Carei s-au alocat bani din bugetul local pentru renovări și reparații după preluarea clădirii, pentru o clădire în care funcționează o instituție a statului român nu se alocă nimic de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Se mai dă cu bidineaua pe ici pe colo pentru a mai diminua cârcotelile dar degradarea clădirii din lipsă de întreținere e tot mai evidentă.

Surprinde lipsa de reacție a celor de la MAI. De ce permite MAI ca angajații săi de la Carei să fie ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR a Primăriei Carei și să fie obligați să lucreze în condiții improprii? Cei care lucrează la etaj sunt obligați să pună folie de plastic peste calculatoare după terminarea programului ca în caz de ploaie să nu se distrugă aparatele.

Acestea sunt standardele unei conduceri exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

Lasati un comentariu