Jandarmii sătmăreni identifică autorul unui furt dintr-un parc. Infracțiunile cibernetice nu se depistează

• publicat la: 4 iunie 2024
Jandarmii sătmăreni identifică autorul unui furt dintr-un parc. Infracțiunile cibernetice nu se depistează

Patrula de jandarmi aflată în serviciu în Grădina Romei, duminică noaptea, a fost  sesizată de către un bărbat despre faptul, ca o persoana de sex feminin i-a sustras o suma de bani din portofel.

Pornind de la semnalmentele persoanei, jandarmii au demarat acțiunea de  identificare a persoanei  în cauză, reușind să o surprindă chiar în momentul în care a înmânat banii sustrași complicelui.

Inițial, cei doi nu au vrut sa recunoască fapta, susținând că banii le aparțin, dar puși în fața probelor, au recunoscut săvârșirea faptei.

Prejudiciul în valoare de 400 de euro si 1830 de lei, a fost recuperat integral, suma fiind restituită păgubitului.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului și al femeii actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru infracțiunea de furt calificat, conform art. 229 din Noul Cod Penal, actele fiind predate pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul I.P.J. Satu Mare.

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

Nu la fel putem spune despre colegii lor din cadrul MAI, de la alt departament, care refuză să identifice autorii infracțiunilor cibernetice ce se înmulțesc pe zi ce trece doar la adresa românilor!

Lasati un comentariu