Examen de promovare în grad profesional la Primăria Carei

• publicat la: 14 iunie 2019
Examen de promovare în grad profesional la Primăria Carei

Primăria Carei a scos la concurs 3 posturi pentru un departament nou înființat la finalul anului trecut, Compartimentul de Comunicare. Doar că la Bibliografia de concurs a menționat o Lege care era deja abrogată. Cine să mai verifice și astfel de detalii din moment ce la nivel de județ și țară alianțele politice sunt mai presus de lege?

http://www.buletindecarei.ro/2018/11/2-candidati-au-trecut-de-proba-scrisa-la-concursul-de-la-primaria-carei-cu-bibliografia-ce-contine-o-lege-abrogata.html

Să nu care cumva să credeți că primim comunicate mai multe decât până acum.

Important este că cei din conducerea primăriei și-au mărit redacția, pe măsura imaginii tot mai șifonate. Cu cât cresc numărul abuzurilor și discriminărilor crește și numărul scribilor angajați.

Potrivit celor declarate de șef Resurse Umane din cadrul Primăriei Carei, una dintre persoanele angajate în noiembrie  2018 va da un nou examen, de promovare în grad profesional.

Și toate astea în condițiile în care nimeni de la  Compartimentul de Comunicare nu oferă comunicate semnate.

Nici despre ședințele de CL nu se oferă  informațiile complete pe pagina și site-ul oficial darmite despre evenimentele  prea românești din oraș.

Să fie organizat acest departament doar pentru informarea conducerii Primăriei Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu