Desant de consilieri UDMR la Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural grof Karolyi și doar un singur român

• publicat la: 10 decembrie 2020
Desant de consilieri UDMR la Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural grof Karolyi și doar un singur român

Se dovedește încă o dată că politicul e mai presus de interesul pentru comunitate în municipiul Carei. Din Consiliul Local Carei fac parte UDMR, PSD și PNL. În mod normal, în Consiliul Director al Fundației  de promovare a turismului local ar trebui să fie reprezentate toate formațiunile politice ce se regăsesc în CL. Mai ales că vorbim de 5 locuri pentru 3 formațiuni politice.

În cadrul ședinței Consiliului Local din data de 13 noiembrie 2020, consilierii au votat propunerile primarului evazionist Kovacs și  a viceprimarului traseist politic Keizer din cadrul unei discuții prealabile așa cum e specificat în adresa fundației amintite. Din propunerile lor lipsește total reprezentarea PNL Carei deci votanții acestora au fost din nou păcăliți.

Singurul consilier român ce face parte din Consiliul director al fundației este Adrian Micovschi, directorul Liceului  Tehnologic Iuliu Maniu.

Discuțiile prealabile ale conducerii orașului cu Fundația de promovare a turismului cultural au fost ,,puse,,  sub formă de proiect inițiat de primarul evazionist  care proiect a fost votat în bloc de toți consilierii prezenți la ședința din 13 noiembrie. Deci din Consiliul director fac parte 4 consilieri UDMR și unul de la PSD.

 

Fundația de promovare a turismului cultural este cea din ale cărei fonduri a fost cumpărat un autoturism pentru folosința primarului evazionist, la solicitarea lui din 2012.

Autoturismul Renault a fost adus tocmai de la Bacău și este în folosința exclusivă a primarului evazionist și nu pentru promovarea turismului cultural de către angajații fundației.

Pentru o situație similară, fostul ministru de interne Gabriel Oprea a  avut reclamații la DNA și a fost urmărit penal. Dar Gabriel Oprea nu era lider UDMR.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu