Geta Vandici de la Centrul Cultural Carei l-a impresionat pe Dan Negru la emisiunea ,,Jocul Cuvintelor,,

• publicat la: 10 decembrie 2022
Geta Vandici de la Centrul Cultural Carei l-a impresionat pe Dan Negru la emisiunea ,,Jocul Cuvintelor,,

Geta Vandici, referent  la Centrul Cultural Carei, a câștigat potul cel mare la emisiunea , Jocul Cuvintelor,, de la kanal D.

Timp de 3 minute a răspuns pe rând la întrebări care aveau răspunsurile formate din 4,5,6 litere, până la 10.

Georgeta Vandici are un doctorat în filozofie dar preferă să activeze în domeniul cultural. Aseară a impresionat prin prezența de spirit.

,,Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Am vrut și eu să mă distrez puțin, mă săturasem să răspund de pe canapea. Nu m-am gândit că voi stârni pasiuni atât de mari. Asta dovedește că audiența emisiunii este într-adevăr mare. A fost o experiență foarte plăcută. Spuneam la fel și dacă nu câștigam!  Prieteni vechi, prieteni noi, chiar și persoane pe care nu le cunosc au ridicat degetul pentru mine, încă înainte de a afla deznodământul. Apreciez. Sunt convinsă că majoritatea acestora mi-ar întinde și o mână întreagă dacă ar fi necesar. Aseară v-am simțit alături de mine și mă bucur că umanitatea și altruismul nu au dispărut. Sunteți minunați!,, a menționat Geta Vandici pe pagina sa.

Felicitări Georgeta Vandici!

Buletin de Carei

comentarii

de Viorica Boldur la 12 decembrie 2022 - 21:40

Am trait momente de emotie si mare bucurie urmarind evolutia doamnei Vandici la emisiunea lui Dan Negru.A facut cinste orasului nostru pe care l-a prezentat atât de elocvent si ne-a facut sa ne simtim mândri de el dar si de maniera admirabila in care a câstigat locul întâi în acest concurs.

Lasati un comentariu