Lista membrilor UDMR ce candidează pentru Consiliul Local Carei

• publicat la: 30 aprilie 2024
Lista membrilor UDMR ce candidează pentru Consiliul Local Carei

ONG-ul Uniunea Democrată Maghiară din Românie (UDMR) a depus o listă completă de candidaţi pentru Consiliul Local Carei la alegerile locale din 9 Iunie 2024. Este singurul ONG din Europa care face parte din Parlamentul României și este la guvernare de peste 30 de ani deși nu este partid politic.

Lista pentru CL Carei cuprinde 24 de nume, primul loc fiind ocupat de candidatul partidului la funcţia de primar, Giurgiu-Kovacs Monica-Silvia, care a ocupat funcţia de consilier judeţean în mandatul care se va încheia în acest an. Tăticul primar evazionist și președinte la UDMR Carei nu a putut refuza poftele fetiței consilier județean cu steagul Ungariei la profil de peste 4 ani.

 

Abia acum, în campania electorală, a fost sfătuită să renunțe la el și a trebuit să accepte. Limba oficială a României încă nu o recunoaște.

Din lista consilierilor fac parte alți doi careieni care sfidează orașul în care trăiesc și unde sunt consilieri locali și se afișează cu numele tradus al Careiului. Amândoi sunt directori de instituții ale statului român dar guvernul Ciolacu nu are nimic împotrivă.

Lista de candidaţi ai UDMR depusă la Biroul Electoral de Circumscripţie Municipală Nr.2 Carei:
1. Giurgiu-Kovacs Monica-Silvia
2. Hago Attila-Nandor
3. Keizer Ludovic
5. Venig Gabriela
6. Leitner Robert-Attila
7. Miculas Hanna
8. Toth Eniko
9. Haller Erika-Tunde
10. Tempfli Emeric
11. Gindele Emeric
12. Lukacs-Rakoczi Levente
13. Merca Ioan
14. Petkes Jozsef
15. Roman Adrian
16. Ujlaki Gabor
17. Papp Zsolt
18. Bart Imre
19. Schnell Eniko-Maria
20. Fetyko Romulus
21. Mărginean Maria-Eva
22. Tivadar Gheorghe-Cristian
23. Fekete Esmeralda
24. Czier Zoltan

 

Pe lista candidaților UDMR apare și numele viceprimarului Keizer Ludovic și ale  unor așa zis  membrii ai FDG Carei dar de fapt aceștia au depus adeziune la UDMR ca să poată fi aleși ca  și consilieri UDMR. Deci FDG nu participă la alegerile locale din Carei ci doar UDMR.

Nu se mai regăsește numele consilierului Csizmadia Zsolt sau al liderului de grup, Fazakas Zoltan. Nici tăticul fetiței ce candidează din partea UDMR la primăria Carei nu vrea să facă parte din echipa consilierilor careieni și a preferat să candideze la Consiliul Județean alături de verișorul Pataki Csaba. Pentru că la UDMR se fac jocurile în familie.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu