Un evazionist premiat la Carei de UZPR. VIDEO

• publicat la: 9 septembrie 2023
Un evazionist premiat la Carei de UZPR. VIDEO

Astăzi a avut loc la Carei o întâlnire a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Manifestarea a fost organizată de către Valeriu Ioan de la filiala sătmăreană a UZPR, cu sprijinul Primăriei Carei, a instituțiilor din subordine  și a grupului de apropiați ai primarului UDMR.

A fost  prezent și cetățeanul Kovacs Eugen, prezentatorul anunțând prezența primarului dar fără eșarfa TRICOLORĂ ca semn specific, nu poate fi etichetat ca atare. Cetățeanul Kovacs Eugen a primit din partea organizatorului Valeriu Ioan o diplomă de excelență și o plachetă. Practic, și-a cumpărat-o, am putea spune, pentru o burtă de mâncare. Pentru că toți invitații vor beneficia de mese servite la fostul consilier UDMR căruia consilierul personal al primarului îi face reclamă zilnic pe blogul său, în timpul programului de la primărie.

 

Și fostul consilier UDMR a fost recompensat cu diplomă de Valeriu Ioan, la fel ca  și societatea de cazare și cea de transport agreată de primărie. Păcat că cei care le-au primit nu au reușit să articuleze public, în limba română, un ,,mulțumesc,,.

Poate că la consilierul său personal se referea președintele UDMR Kovacs Eugen în discursul său atunci când spunea că se roagă de angajații săi să lucreze din moment ce acesta prestează activități comerciale personale  în timpul programului de la Primăria Carei.

Așa cum ne-a obișnuit de 5 mandate încoace, Kovacs Eugen este un mincinos notoriu pe lângă faptul că este evazionist, datornic la bugetul de stat, cu reținere lunară pe venit de 30% . Este SPECIALIZAT în falimentări de societăți de producție, adică a reușit performanța de a falimenta toate societățile pe care le-a condus. Ca să vezi cine vorbește  de Profesionalism! S-a întors de tot scara de valori!

Un evazionist, datornic la bugetul de stat, care a falimentat   5 societăți de producție, și-a permis să dea sfaturi unor profesioniști în ale scrisului! Unor persoane care plătesc taxe și impozite așa cum el nu plătește! Unor persoane care au realizat ceva în viața lor și care locuiesc în casele lor  nu în gazdă pe la alții.

Kovacs Eugen a făcut de rușine și de această dată Careiul, cu spijinul necondiționat al celor care se bucură de 2 arginți primiți de la buget.

Un dicționar care să cuprindă explicația cuvântului ,,profesionist,, ar fi mai mult decât binevenit pentru cetățeanul neplătitor de taxe și impozite, Kovacs Eugen. Pentru că mulți dintre membrii UZPR din sală s-au simțit jigniți de discursul primarului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu