Românii din Spania sărbătoresc româneşte

• publicat la: 27 noiembrie 2012
Românii din Spania sărbătoresc româneşte

Ionică Moroşanu cântă românilor din Spania de „Ziua Nationala a României”, pe 29 noiembrie in Zaragoza si pe 30 Noiembrie in Madrid .

Concertele  se vor transforma cu siguranta in adevărate petreceri , cum numai ai nostri stiu să facă . Cam aşa s-ar putea scrie in câteva cuvinte cum vor petrece românii din Spania, anul acesta, „Ziua Natională a României”.

Si pentru că este vorba de petrecere, nu putea sa lipseasca muzica bună de acasă. Ionică Moroşanu va fi acolo pentru a pune lucrurile in ordinea care se cuvine si a aduce folclorul românesc mai aproape de o parte importanta a publicului lui, chiar dacă vorbim de 3000 de kilometri depărtare.

Pentru două zile, Ionică Moroşanu va muta România pe meleagurile spaniole, cel putin din punct de vedere muzical pentru ca pe 29 noiembrie, de la 18.30, va canta alaturi de români din Zaragoza iar pe 30 noiembrie, de la 19.00 alaturi de cei din Madrid. Concertele sunt organizate de Departamentul Pentru Românii de Pretutindeni, in colaborare cu Asociatia „Rumanos Sin Fonteras” si sunt parte a turneului „Cântec mândru românesc”, turneu care a luat numele primului album semnat Ionica Morosanu, album ce va fi lansat undeva in prima parte a lui 2013.

Pe 29 noiembrie 2012,de la ora 18.30,în organizarea  Departamentului  Pentru Românii de Pretutindeni in colaborare cu Asociatia „Rumanos Sin Fronteras” Zaragoza,românii din Spania  sunt invitaţi la  Centrul Civic „Manuel Vasquez Guardiola”.

redacţia

comentarii

de romanu la 27 noiembrie 2012 - 22:25

Viva Romania!!!!
romanu tot roman , daca nu aude muzica populara nu e sarbatoare!!!!
hai romanii!!!!!bine morosene!!!!

Lasati un comentariu