Gala Femeilor Liberale la a treia ediţie

• publicat la: 25 noiembrie 2013
Gala Femeilor Liberale la a treia ediţie

Vineri, 22 noiembrie 2013 a avut loc cea de a treia Gala a Organizaţiei Femeilor Liberale Satu Mare. Evenimentul a avut loc la restaurantul Crystal din Satu Mare în prezenţa a numeroase membre. Au fost prezenţi în sala europarlamentarul Ovidiu Silaghi, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Satu Mare, Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare, Paula Mare, preşedinte Organizaţia Judeţene OFSD Satu Mare, Laura Bota, preşedinte PMP Satu Mare, Eva Mărgineanu, preşedinte Organizaţia Femeilor din UDMR Satu Mare.

Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a transmis doamnelor liberale prezente la gală un mesaj de suflet: „Mă simt copleșit când văd o sală plină de doamne. Vă mulțumesc pentru activitatea depusă, pentru implicarea de care veți da dovadă și de acum înainte. felicit doamnele ce vor fi premiate la această gală.”

La rândul său, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, președintele Organizației Județene a PNL, a spus: „În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Aș adăuga că alături de fiecare femeie ce se apucă de politică stă un bărbat înțelegător. Le felicit pe Dorina Grunfeld, președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale, și pe Marcela Papici, viceprimar de Satu Mare și președinta Organizației Municipale OFL, pentru organizarea acestei gale la care participă un număr impresionant de doamne și domnișoare.”

Gala OFL are ca scop premierea celor mai merituoase organizaţii şi membre. Astfel au fost premiate organizaţiile de doamne din Carei, Tăşnad, Turţ, Ardud, Sanislău, Culciu,Păuleşti, Berveni şi Terebeşti.

Doamnele premiate la această gală au fost:Gabriela Sas, Ioana Raţiu, Ana Maria Mureşan, Adriana Roatiş, Alina Petriczean,Mariana Pristopan, Aurelia Vulciu, Eniko Burzo, Andrea Bologa, Monica Oros,Crina Buhai, Carmen Dobra, Gabriela Urs, Rodica Cherecheş, Ica Donca, Angi Şimon, Simona Sibianu, Mariana Roman, Anna Maria Maruşca, Doina Muntean, Aurora Badea, Monica Chiş, Eva Bojan, Emilia Enătescu, Rodica Pop, Monica Tite,Letiţia Babici, Mona Barbul, Carmen Csapo, Maria Ursu, şi Simona Bara.

Oaspeţii la Gala au fost întâmpinaţi cu acordurile muzicale asigurate de artistele Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti care formează ‘’Trio fantezia’’. Seara a fost presărată cu momente artistice oferite de  balerinele Şcolii de Arte, îndrumate de profesoara Gabriela Tănase, canto cu Teodora Vaştag,acompaniată la pian de Corina Săvian, dans de societate oferit de Royal Dance Club,prezentare de modă oferită de Anca Tomşa şi agenţia de modele Gaby’s Models, un moment de muzică populara  oferit de elevii din Lucăceni şi teatru cu Cristian Iorga, actor la Teatrul de Nord Satu Mare.

In cadrul Galei,a fost păstrat un moment de reculegere în memoria prof.Ioana Câcu,decedată în luna mai a acestui an,unul din liberalii de marcă din județul Satu Mare,unul din membrii fondatori a PNL Carei şi preşedinte al OFL Carei.

Evenimentul a avut şi un scop caritabil. A fost amenajată o expoziţie cu vânzare de către Asociaţia Langdon Down Transilvania, o asociaţie care are ca beneficiari 40 de copii şi tineri cu sindrom Down. Cu sprijinul femeilor liberale, membrii asociaţiei au realizat o serie de obiecte de decor, care au fost expuse spre vânzare în cadrul galei,asociaţia dorind să strângă suma de 3.000 de lei pentru achiziţionarea unui  aparat de făcut lumânări.

“Cei mai mulţi îşi închipuie că politica e un fel de distracţie, cu foloase şi onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale’’. Ion I. C. Brătianu

  redactia 

Lasati un comentariu