Invitaţie pentru patronii de IMM-uri şi tinerii, care doresc propria afacere

• publicat la: 9 martie 2010
Invitaţie pentru patronii de IMM-uri şi tinerii, care doresc propria afacere

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Satu Mare organizează miercuri, 10 martie, orele 12, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie (str. Decebal nr. 4, et. I) un seminar de informare cu tema “Programe cu finanţări nerambursabile pentru IMM.”

În cadrulacestuia vor fi prezentate noutăţile aduse de variantele pentru anul 2010 ale programelor cu finanţări nerambursabile de la bugetul de stat
care urmează să fie lansate în scurt timp, dar şi programele cu finanţări din fonduri structurale (europene), toate derulate prin Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, respectiv Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Sunt invitaţi să participe la această prezentare întreprinzători locali care activează în toate domeniile de activitate, inclusiv cooperaţie.

Procedurile de implementare ale unora dintre programe vor fi publicate în scurt timp în Monitorul Oficial, urmând ca la 10 zile lucrătoare de la publicare să înceapă perioada de înscrieri on-line ale solicitanţilor.

O altă temă va fi prezentarea proiectului de lege privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor aparţinând întreprinzătorilor tineri, debutanţi în afaceri (firme starter), lege care se doreşte a fi promovată în Parlament şi prin care se doreşte a fi acordate facilităţi (în special fiscale) tinerilor care îşi constituie o firmă şi pornesc o afacere proprie.

Comunicat de presă

Lasati un comentariu