Şedinţă extraordinară la Primăria Carei

• publicat la: 9 aprilie 2010
Şedinţă extraordinară la Primăria Carei

Astăzi, cu incepere de la orele 12,00 va avea loc  şedinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Carei.

Pe ordinea de zi se află nu mai puţin de 7 puncte care se cer dezbătute in regim de urgenţă.

  1. Proiect de hotărâre privind accesarea fondurilor FEADR măs 125 pentru realizarea in extravilanul orasului a unor obiective de interes public, cu denumirea – Amenajarea unor drumuri de exploatare agricolă in extravilanul localităţii Carei.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de parteneriat intre Consiliul local al mun.Carei şi SC Agroindustriala SA,Infrăţirea Carei,Schamagosch Ciumeşti, SC Lorela SRL Carei, SC Interagro SRL Carei, SC Agroport&Company Tăşnad,in vedera implementării proiectului  mai sus-amintit.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2010.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli pe 2010.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate al obiectivului de investiţie  Reabilitarea şi ranforsarea carosabil pe straăzile din Carei
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate al obiectivului de investiţie  Locuinţe sociale str.Z Bârsan F N
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor  de intervenţie al obiectivului de investiţie  Reabilitarea termică a blocurilor Ignişului 28,Republicii 15, Republicii 16,Bartok Bela 6,Ady Endre 6,Zăgănescu 4,Regele Ferdinand 5,Bujorului bl10,bl2,bl14,bl16 din Carei.

Este a doua lună, consecutiv, când Consiliul Local este convocat in regim de şedinţă extraordinară, şedinţe ordinare nemaiavând loc din luna februarie.

Şedinţele Consiliului Local sunt publice.

Daniela Ciută

comentarii

de Adi Pop la 9 aprilie 2010 - 13:33

Geniala ilustrarea grafica a articolului legata de Legea administratiei publice locale :))

de adela la 9 aprilie 2010 - 13:48

Mda, s-a amanat pana saptamana viitoare…..

de toni la 19 aprilie 2010 - 10:51

Povesti de adormit….nu sant in stare sa faca un proiect asta am inteles iar cei din SATU- MARE cer 2000 000 de lei ca sa faca proiectu iar cons. careieni nu vor..????? deci intrun cuvant in cond. orasului nu sant oameni competenti sa faca ceva pentru oRAS…nu sant in stare macar sa faca drumulrile din VIILE TIREAMULI macar cu molozurile de la fosta CRASNA da sa faca ceva mai serios .

de dani la 19 aprilie 2010 - 10:52

nu se pot inparti pe bani si tot ammana sedintele care sa i-a CIOLANU CEL MAI MARE.

Lasati un comentariu