Antonescu: Stânga şi dreapta democratice din România au ca adversar comun actuala guvernare

• publicat la: 18 mai 2010
Antonescu: Stânga şi dreapta democratice din România au ca adversar comun actuala guvernare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni seară, la Antena 3, într-o emisiune la care a participat şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, că stânga şi dreapta democratice din România au ca adversar comun actuala guvernare, afimaţia sa fiind aprobată de fostul şef al statului.

Stânga democratică şi dreapta democratică au ca adversar comun, în România, în acest moment, actuala guvernare”, a spus Crin Atonescu, afirmaţia sa fiind aprobată de Ion Iliescu.

Antonescu a mai spus că până să se pună problema, în societatea românescă, a unei alegeri între cota unică şi impozitarea diferenţiată, problema care trebuie rezolvată este prestaţia actualei guvernări.

Liderul liberal a adăugat că, în opinia sa, nu se poate avea încredere în prestaţia actualului Guvern în contextul crizei economice.

Ion Iliescu a intervenit menţionând că este de acord cu cele spuse de Antonescu legat de actuala guvernare. El a menţionat însă că, spre deosebire de Crin Antonescu, susţine impozitarea diferenţiată.

Fostul preşedinte a mai spus că nu este normal ca măsurile în contextul crizei să fie urmare a unei iniţiative care să aparţină exclusiv şefului statului.

Iliescu a mai spus că principala greşeală a preşedintelui Băsescu este că nu adoptă o poziţie deschisă pentru dialog şi că nu ia în considerare „oamenii cu carte” când vine vorba despre măsurile care trebuie luate în contextul crizei.

ziare.ro

comentarii

de Gabi la 10 iunie 2010 - 19:59

Perfect adevarat!Bravo d-le Antonescu!

Lasati un comentariu