Victorie confortabilă în aşteptarea verdictului

• publicat la: 30 mai 2010
Victorie confortabilă în aşteptarea verdictului

Careienii au învins Victoria Petreşti, scor 7-2 (5-0), iar jucătorii,conducerea clubului şi suporterii sunt în aşteptarea deciziilor pe care le va lua AJF, marţi, în şedinţa comisiei disciplinare,unde se va arbitra contestaţia depusă după meciul de la Oar.


Campioana din acest an se va decide la masa verde. Victoria a contestat, înaintea meciului de la Oar dreptul de a juca al fotbalistului lui Kirner, care e legitimat şi la o echipă din Ungaria. Soluţionarea cazului se face marţi, în şedinţa Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

„În mod normal ar trebui să ni se dea dreptate. Din păcate, însă, în România orice e posibil!” a declarat înaintea jocului de azi, Papp Zsolt, fostul preşedinte al clubului, rămas, actualmente, doar sponsor.

În acest moment, după ce Someşul Oar a învins cu 2-0 la Petreşti, Victoria carei şi cei din Oar au număr egal de puncte, numai că Oarul are avantajul celor două succese în meciurile directe.

Meci fără istoric, memorabil datorită oaspeţilor

Jocul dintre Victoria Carei şi Victoria Petreşti a fost la discreţia careienilor. Echipa antrenată de Tabi conducea la pauză cu 5-0, după golurile marcate de Ozsvtah, Hagen (de trei ori) şi Dascăl.

Cu toate acestea, momentele memorabile le-au oferit oaspeţii, imediat după pauză. Gal Zoltan a înscris de la centrul terenului, cel mai frumos gol văzut la carei, în actualul sezon.

Între timp,Victoria punctase prin Gnandt, mai apoi a marcat prin Roşu, iar oaspeţii au stabilit scorul final, cu o nouă reuşită spectaculoasă: şut de la 28 de metri, în vinclul porţii lui Pop, extrem de relaxat şi deconcentrat.

Victoria Carei: Cionca (Pop) – Balogh (Tabi), Alexuţan, Peczer, Negrea (Kovacs) – Kopriva (Viezer), Dascăl, Roşu, Gnandt – Ozvath, Hagen.

P.S.

comentarii

de Daniel (din "SQUAD CAREI") la 30 mai 2010 - 21:15

felicitari! mult succes la baraj!

de gabi la 30 mai 2010 - 21:26

felicitari buletindecarei, pt rapiditatea cu care ati pus articolul.

de gabi la 30 mai 2010 - 21:31

daca stie cineva toti marcatorii, si minutele…si aveti chef sa le postati:) nu ezitati

de Missogin la 31 mai 2010 - 08:56

daca cionca ramanea in poarta si in a 2-a repriza, meciul se termina 7-0 🙂

de Carei la 31 mai 2010 - 10:08

idem Missogin

de ucu la 31 mai 2010 - 17:44

dc trebe sa fim rai?cu Romi?

de Missogin la 31 mai 2010 - 23:25

eu nu am fost rau cu romi, numai am spus adevarul … in plus eu nu am nimic personal cu el, dar inseamna ca tu ai daca nu vezi realitatea! :))

de jjhhjhgggfv la 1 iunie 2010 - 08:20

cand ajungeti sa jucati la victoria carei at comm pana at gura mica….nici eu nu joc numai de placere da nu ma pun sa critic pe altu care in fiecare zii merge la antrenamente nu are timp liber si noi ne gasim sa facem aici pe destepti toti

de MARAMURES la 18 iunie 2010 - 10:08

BRAVO CIONCA ESTI IN FORMA!

Lasati un comentariu